Zakelijk Computers kopen

Bent u op zoek naar een goed adres om zakelijk computers te kopen? Dan is Cirres uw beste keuze! Sinds 1998 zijn wij de slimste IT leverancier van de Benelux. Dus, zakelijke computers kopen? Cirres bellen!

 

Wie is Cirres?

Cirres staat voor CIRcular IT RESources en is leverancier van hoogwaardige refurbished networking en computing IT hardware. We hanteren 4 beloftes aan onze klanten:

  • Een scherpe prijs. Dit beloven wij omdat we groot inkopen bij bedrijven die overjarige of afgeschreven hardware aanbieden.
  • Hoge kwaliteit. Dit beloven we door alle hardware te onderwerpen aan een grondig refurbish proces. Meer hierover staat verderop.
  • Korte levertijden. Omdat we altijd uit voorraad leveren, hebben we zeer korte levertijden.
  • Bij de productie van 1 nieuwe laptop komt gemiddeld 331 KG CO2 vrij. Daarnaast wordt er 1.200 kg grondstoffen verbruikt. Daarbovenop is voor het gehele proces maar liefst 190.000 liter water nodig. Logisch dus dat we zeggen: een refurbished laptop is een milieuvriendelijke laptop.

 

Refurbished zakelijke computers kopen

De afgelopen decennia is de rekenkracht van computers enorm verbeterd. Zelfs zoveel, dat het niet meer nodig is om iedere keer voor de nieuwste en snelste laptop of desktop te gaan. Dat wordt versterkt doordat er veel meer in de cloud wordt gewerkt. Dus wilt u zakelijke computers kopen? Denk dan eens aan refurbished computers van Cirres.

PRODUCTEN

We bieden alleen refurbished A-merken aan. Denk aan Dell, HP, Microsoft, Apple en Lenovo. Omdat onze hardware uit de zakelijke markt komt, zijn het meestal de high end zakelijke modellen. Dit zijn de top of the line modellen van enkele jaren geleden die € 1300 – € 1500 per stuk kostten. En nu kosten die zakelijke computers vele honderden euro’s minder.

 

Wat is refurbished?

Refurbsihen betekent letterlijk “gereviseerd”. Net zoals een tweedehands auto iets heel anders is dan een auto met een gereviseerde motor, is een gereviseerde computer iets heel anders dan een tweedehands computer. Want, bij refurbished is het volgende gedaan:

  • De computer is van binnen en van buiten grondig schoongemaakt.
  • Alle oude data wordt met gecertificeerde wipe-drive software verwijderd.
  • We hebben alles gecontroleerd. Als iets niet werkt, wordt het vervangen of gerepareerd. U ontvangt een testrapport waar precies in staat wat is gedaan met uw product.
  • Is een upgrade nodig, dan doen we dit. Denk hierbij aan het besturingssysteem (naar de hoogst mogelijke versie), maar ook het vervangen van een HDD schijf voor een SSD schijf.
  • Heeft het product een batterij (zoals laptops, telefoons en tablets)? Dan controleren we deze en als hij onder 80% capaciteit scoort, vervangen we hem.

 

MERKEN

Vragen?

Heeft u vragen over zakelijk computers kopen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dat kan telefonisch via +31 79 76 20200 of per e-mail via info@cirres.com.