IT-diensten die bij uw organisatie passen.

Kies Cirres als uw ICT hardware leverancier! We hebben veel te bieden. Onze Unique Selling Points zijn:

Scherpe prijs

Wij kopen uitsluitend grote aantallen in. Dit betekent dat we veel scherpere prijzen kunnen bieden dan concurrenten die alleen maar enkele stuks back-to-back inkopen voor hun klanten.

prijs-icon
quality

Hoge kwaliteit

Onze grote IT voorraad kopen we in bij het bedrijfsleven. Meestal zijn deze producten 2 a 3 jaar oud, maar al afgeschreven door het bedrijf. Maar dat betekent niet dat de economische levensduur is verlopen. De producten kunnen nog vele jaren mee. Dit wordt versterkt door ons rigoureuze refurbish-proces. We zijn overtuigd van onze kwaliteit, daarom bieden we 1 to 3 jaar garantie op onze producten.

Uit voorraad leverbaar

Alle producten die we aanbieden hebben we op voorraad liggen in ons magazijn van 5.000 m2 in Zoetermeer. We kopen in principe niet back-to-back in, tenzij u hele bijzondere wensen heeft. Dat betekent dat wij korte levertijden hanteren. Meestal kan het dezelfde dag nog verscheept worden en heeft u de apparaten snel in huis.

stock
greenworld

Milieuvriendelijk

Als u refurbished ICT hardware koopt, spaart u het milieu. U hoeft namelijk geen nieuwe ICT hardware te kopen. Aangezien 75-80% van de CO2 uitstoot van IT hardware in het productieproces en transport zit, scheelt dat honderden kilo’s CO2 uitstoot. Daarnaast bespaart u vele kostbare mineralen en grondstoffen. Kijk ook op onze duurzame IT calculator, om te kijken wat het kopen van een refurbished laptop doet voor het milieu.

Wereldwijd breed netwerk

Cirres heeft een groot wereldwijd netwerk waardoor wij onze producten halen waar zij op dat moment het voordeligste zijn. Bent u op zoek naar een specifiek part of onderdeel? Dan kunnen wij deze leveren tegen de beste prijs! Dankzij deze slimme handelswijze profiteert u van uiterst voordelige aanbiedingen.

world

Sinds 1998 de slimste ICT leverancier van de Benelux!