Steeds meer bedrijven kopen een tweedehands laptop voor medewerkers. De reden hiervoor is tweeledig: enerzijds is het goedkoper dan nieuw en anderzijds worden laptops steeds sneller. Vooral dit laatste is een belangrijke reden waarom steeds meer bedrijven voor een tweedehands laptop kiezen. Het is niet meer nodig om voor de 11e generatie i5 processor te gaan, als de medewerker eenvoudige (Office) programma’s op zijn laptop gebruikt. Dan is een lagere generatie laptop ook uitstekend. Laptops zijn tegenwoordig zo snel, dat browsen, tekstverwerking e.d. weinig van de laptop vergen.

 

Alleen A-Merken laptops

We verkopen verschillende A-merken tweedehands laptops. Denk aan Dell, Apple, Lenovo, Microsoft en HP. We kopen doorgaans van zakelijke gebruikers. Dat betekent dat u high end modellen koopt tegen een scherp tarief.

Koop geen tweedehands laptop, ga voor refurbished!

Maar allereerst het verschil tussen een tweedehands laptop en een refurbished laptop. Een refurbished laptop is een laptop die door een IT expert is gereviseerd. De grote verschillen zijn:

  • De tweedehands laptop is van binnen en van buiten schoongemaakt.
  • De laptop is gecontroleerd op defecten en waar nodig zijn onderdelen gerepareerd of vervangen.
  • Alle oude data is van de tweedehands laptop verwijderd.
  • Het besturingssysteem is geüpgraded naar de nieuwste, hoogst mogelijke versie.
  • De oude HDD schijf is vervangen door een snelle, nieuwe SSD schijf.
  • We controleren de accu en als deze onder 80% zit, vervangen we hem.

 

Goedkoper dan nieuw

Refurbished laptops (tweedehands laptops) zijn vanzelfsprekend goedkoper dan een nieuwe laptop. Dat maakt een refurbished laptop zo interessant: een snelle laptop voor een betaalbare prijs.

Een greep uit ons assortiment

Dell Latitude 5580 i5

vanaf € 482

HP Elitebook 850G3

vanaf € 559

Lenovo Thinkpad T550

vanaf € 398

Apple MacBook Air

vanaf € 446

Zekerheid over de staat

Koopt u ergens online een tweedehands laptop, zoals op Marktplaats, dan weet u niet wat u krijgt. De laptop kan keurig behandeld zijn door de vorige gebruiker of niet. Met refurbished krijgt u meer zekerheid over de staat van het product. Dat komt omdat wij met kwaliteitsgradaties werken. Elke laptop krijgt status A+, A of B. Dit houdt volgende in:

Grade A+ = niet van nieuw te onderscheiden. Dit kunnen weinig gebruikte laptops zijn, maar ook overjarige modellen.

Grade A = zo goed als nieuw. De laptop ziet er keurig uit, maar kan kleine gebruikssporen hebben.

Grade B = Dit zijn gebruikte laptops. Er zijn duidelijke gebruikssporen zichtbaar. Ook kunnen er kleine deukjes in de behuizing zitten.

Los van de kwaliteitsgradatie werken alle laptops uitstekend.

 

Neem contact op met Cirres

Bent u geïnteresseerd in een kwalitatief hoogwaardige tweedehands (maar refurbished!) laptop? Neem dan contact op met een van de accountmanagers van Cirres. Dit kan telefonisch (079-762 0200) of per e-mail (info@cirres.com).