De slimste, zakelijke, IT-leverancier van de Benelux

Terugkoop/hergebruik van uw oude apparatuur

Cirres vindt het belangrijk dat ICT hergebruikt wordt als dit mogelijk is. Wij bieden integrale dienstverlening voor de fysieke, commerciële en administratieve verwerking van te vervangen ICT apparatuur. Wij verzorgen de afvoer, inventarisatie, asset registratie en gecertificeerde datawiping van uw afgeschreven ICT apparatuur. Ook kunnen wij datadragers op locatie wipen als u daar behoefte aan heeft. Hiermee verkleint u de risico’s, verlaagt u de kosten en vermindert u de stress waarmee het verwijderen van apparatuur gepaard gaat. Cirres garandeert een marktconforme restwaarde.

Terugkoop

Daar komt bij dat de werkwijze van Cirres erg milieuvriendelijk is. Wanneer apparaten niet meer ingezet kunnen worden, dan hergebruiken wij de onderdelen die nog wel voldoen. De onderdelen die niet opnieuw inzetbaar zijn, worden netjes gerecycled. Op deze manier gooit Cirres zo min mogelijk weg, wat minder belastend is voor het milieu.

Aan de hand van geleverde specificaties van uw ICT-apparatuur kan Cirres op voorhand een indicatieve waardering afgeven. Na ontvangst wordt uw apparatuur bij ons getest. Op basis van de onderzoeksresultaten uit deze testfase, stellen wij de definitieve prijs vast. Eventuele defecte en onverkoopbare ICT-apparatuur bieden wij aan bij geregistreerde recyclingbedrijven. Zo wordt uw oude ICT-apparatuur op de meest effectieve manier hergebruikt en eventueel gerecycled.

Wilt u meer weten over inkoop van uw ICT hardware? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds 1998 de slimste ICT leverancier van de Benelux!