Refurbished monitor

Refurbished monitoren koopt u goedkoop bij Cirres! Al sinds 1998 zijn we de slimste ICT leverancier van de Benelux. We zijn de slimste omdat we bedrijven helpen om hun groene doelen te bereiken en kosten te besparen. Met de aanschaf van een refurbished monitor, bespaart u namelijk veel CO2, waterverbruik en grondstoffen delving. Een win-win situatie voor u dus.

Onze refurbished monitoren zijn al eerder gebruikt. Ze zijn door onze IT experts schoongemaakt en uitvoerig getest. Hierdoor zijn de monitoren weer zo goed als nieuw, zodat uw collega’s nog jaren plezier ervan kunnen beleven.

Koop een refurbished monitor voor een uitstekende prijs

Cirres koopt bij grote bedrijven en distributeurs monitoren in van verschillende grote merken, denk aan HP, Dell , LG of Samsung. Doordat we alleen Grade A monitoren verkopen, zien ze eruit als nieuw. U bent er dus zeker van dat u een uitstekend werkende monitor krijgt voor de prijs van een 2e-hands model. Andere voordelen van een refurbished monitoren bij Cirres kopen, zijn:

  • Een garantie van 12 maanden (uit te breiden naar 36 maanden)
  • Volgende werkdag bezorgd
  • Vele modellen monitoren uit voorraad leverbaar

Neem contact met ons op

Zoekt u een monitor voor een aantrekkelijke prijs, die ook nog eens goed is voor het milieu? Kies dan voor een refurbished monitor. Deze tweedehands producten worden in perfecte staat geleverd en zijn van de beste A-merken. Wilt u meer informatie, grote aantallen of hulp bij de juiste keuze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-7620201. We geven u graag advies over onze producten en service en beantwoorden al uw vragen.