In januari 2010 was het zover. Steve Jobs toonde de eerste Apple iPad aan het publiek tijdens een persconferentie. Het apparaat had een touchscreen en was de grote broer van de iPhone en de iPod Touch. Je kon er boeken mee lezen, muziek luisteren, films kijken, e-mailen en browsen op het internet en videogames spelen. Het was een revolutie en direct een razend succes. In december 2010 werd de iPad door de Nederlandse vakpers verkozen tot beste product van 2010. Het product was ‘gamechanging’ en een ‘revolutie in de mediawereld’. Sindsdien is de Apple iPad niet meer weg te slaan. In bijna ieder huishouden in Nederland ligt wel een tablet, vaak een Apple iPad.

 

Refurbished iPad

De Appel iPad heeft echter 1 groot nadeel: de prijs. Je bent zo € € 700 – € 800 kwijt voor een nieuwe Apple iPad. Daarom is een refurbished Apple iPad kopen een verstandige keuze. Dan krijg je een keurige kort gebruikte Apple iPad voor een fractie van de prijs van een nieuwe tablet. Maar wat is precies een refurbished iPad?

Refurbished Apple iPad kopen

Refurbishen betekent dat de iPad wordt gereviseerd. Hij wordt van binnen en vanbuiten grondig schoongemaakt. Alles wordt getest, zodat we zeker weten dat alles werkt. Als er iets kapot is, wordt het vervangen of gerepareerd. Daarvoor ontvang je ook een testrapport, zodat je precies weet wat er met je refurbished iPad is gedaan. We kijken ook naar de batterij. Deze moet tenminste 80% van de oorspronkelijke capaciteit hebben. Zo niet, dan vervangen we hem. Als laatste kijken we naar de data en de software. Je refurbished iPad wordt geheel gewist en krijgt de laatst mogelijke iOS versie (het besturingssysteem van de iPad). Een refurbished Apple iPad kopen is dus een slimme keuze.

 

Kwaliteitsgradaties

Onze refurbished iPads bieden we aan in 3 kwaliteitsgradaties:

A+ grade: Niet van nieuw te onderscheiden. Deze tablets zijn vaak nieuw geleverd door een distributeur of zeer goed behandeld door de vorige eigenaar.

A grade: Zo goed als nieuw. Slechts enkele kleine gebruikssporen.

B grade: Deze refurbished iPads hebben lichte gebruikssporen en kunnen ook kleine deukjes bevatten.

Verschillende gradaties hebben verschillende prijzen. Maar de tablets werken allemaal uitstekend.

 

Kwaliteit en garanties

Door ons rigoureuze refurbish-proces, geloven we in de kwaliteit van onze producten. Daarom ontvangt u standaard 1 jaar garantie op alle tablets. Dit valt uit te breiden naar 3 jaar. Dat is meer dan Apple op een nieuwe iPad geeft!

Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen die 14 dagen geld een “niet goed, geld terug” – garantie. Want we willen dat u tevreden bent.

 

Contact met een van onze account managers

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dit kan via nummer 079 762 0201 of info@cirres.com