Dell Latitude E5570

De Dell Latitude E5570 is ontworpen voor de zakelijke gebruiker die niet veel hoeft te reizen, maar de laptop dagelijks meeneemt naar het kantoor. Zo heb je gemakkelijk alle belangrijke gegevens bij de hand. De E5570 heeft een mooi dun en licht ontwerp (2 kg) met een populair formaat van 15,6 inch waar je alles mooi duidelijk op kunt zien.

Wat zijn de eigenschappen van Dell Latitude E5570?

De Latitude E5570 maakt gebruik van het soepele besturingssysteem Microsoft Windows. Hierdoor is de laptop zeer toegankelijk van jong tot oud. Daarnaast heeft de E5570 net als alle ander Dell Latitude modellen uitstekende beveiliging. Zo ben je verzekerd van een veilige opslag van je bestanden. De E5570 heeft drie USB 3.0-poorten, RJ45-, HDMI- en VGA-poorten.

De meest gebruikte toepassingen van Dell Latitude E5570

Door een beeldschermformaat van 15 inch is deze laptop iets moeilijker mee te nemen, maar op een vaste plek heb je veel profijt van het veel grotere scherm om op te werken. Deze E5570 is geschikt voor zowel de meest eenvoudige gebruiker als de meest veeleisende gebruiker. 

Door het kiezen van het type model met de specificaties: Intel Core i7 processor, ingebouwde snelle SSD, videokaart, 2.4 GHz en een intern geheugen van 8 GB is de laptop geschikt voor fotobewerking en gamers.

Wat zijn de voordelen van een refurbished Dell Latitude E5570?

De E5570 is bestand tegen krassen door de met koolstofvezel versterkte polymeer cover. Een ander voordeel is de stevige behuizing en het morsbestendige toetsenbord. Hierdoor biedt de Dell latitude E5570 bescherming tegen schade als gevolg van een val of het morsen van vloeistoffen. Daarnaast hebben een aantal modellen Dell Latitude E5570 een optionele touchscreen. 

Wat zijn de verschillen tussen de modellen Dell Latitude E5570?

De Dell Latitude E5570 laptops zijn verkrijgbaar in diverse modellen die verschillen in een aantal specificaties.

Beeldschermresolutie

De E5570 heeft diverse modellen die onder andere verschillen in beeldschermresolutie. 

Zo zijn de laptops verkrijgbaar met twee beeldschermresoluties: 1366×768 en 1920×1080 (Full HD). Voor optimaal resultaat bij fotobewerking raden wij een scherp Full HD beeldscherm aan. 

Processor

Daarnaast verschillen de modellen in de hoogte van de processor. Zo zijn de modellen E5570 verkrijgbaar met een Intel Core i5 of i7 processor. Voor professioneel fotobewerking of om optimaal te gamen raden wij een i7 processor aan.

Werkgeheugen

De E5570 modellen zijn verkrijgbaar met een werkgeheugen van 4 GB of 8 GB. Het werkgeheugen (intern geheugen / RAM-geheugen) is het kortetermijngeheugen waar de processor tijdelijk informatie op kan slaan om snel te kunnen werken. Dit geheugen kun je bij Cirres eventueel laten uitbreiden naar 16 GB. 

Opslag

Daarnaast wordt de Latitude E5570 geleverd met een opslagcapaciteit van 128 GB, 256 GB of 500 GB. Bewaar je veel foto’s op je laptop? Dan raden wij een minimale opslagruimte van 265 GB aan.

De aanbevolen accessoires voor Dell Latitude E5570

Een zakelijke monitor bij de Dell Latitude E5570 maakt het werk aanzienlijk comfortabeler. Door een monitor op ooghoogte te plaatsen creëer je een ergonomische werkhouding. Maak je werkplek helemaal compleet door je Latitude E5570 te combineren laptopaccessoires zoals een muis en een toetsenbord.  

Dell Latitude E5570 op maat laten maken

Bij Cirres is maatwerk mogelijk. Zo is het mogelijk om de Latitude E5570 naar je eigen wens te maken. Zo is met een magazijn vol aan materialen en onderdelen mogelijk om het intern geheugen van de laptop uit te breiden naar 16 GB. Liever een hogere opslagcapaciteit van 500 GB? Ook dat kunnen wij voor jou regelen. Heb je vragen over maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op. 

Offerte aanvragen voor Dell Latitude E5570

Heb je interesse in een Dell Latitude E5570? Door het contactformulier in te vullen nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Zo kunnen wij jou helpen bij het vinden van de geschikte Latitude laptop die bij jou past!

Dell Latitude E5570 kopen bij Cirres

Cirres heeft al meer dan 22 jaar veel ervaring op het gebied van IT. Met onze experts die alle kennis op het gebied van IT-producten in huis hebben kunnen wij jou helpen bij een Dell Latitude E5570 laptop die aan alle eisen voor jouw gebruiksdoel voldoet. Wij leveren de Latitude E5570 met een standaard garantietermijn van 1 jaar die tegen een meerprijs is te verlengen. Zo ben je bij ons altijd zeker van een vertrouwde koop en een uitstekend werkende Dell Latitude E5570!