Refurbished Dell Latitude E5470

De Dell latitude E5470 richt zich op de zakelijke gebruiker. Dit model laptop heeft een strak ontwerp en een stevige behuizing waardoor deze niet te gevoelig is voor een stootje. Wanneer je veel onderweg bent voor je werk is deze Latitude E5470 met een relatief klein formaat van 14 inch zeer geschikt.

Wat zijn de eigenschappen van Dell Latitude E5470?

De Dell Latitude E5470 is uitgerust met het vertrouwde besturingssysteem Microsoft Windows. Dit maakt de laptop zeer toegankelijk. Deze zakelijke laptop heeft zeer nuttige eigenschappen zoals de goede beveiliging. Zo ben je verzekerd van een veilige opslag van je bestanden. De E5470 laptops worden geleverd tussen de 4 GB en de 8 GB met een HDMI-poort en 3x USB. 

De meest gebruikte toepassingen van Dell Latitude E5470

Deze laptop is zeer geschikt voor de zakelijke gebruiker door de goede beveiligingsoptie. Bewerk je veel foto’s of doe je aan 3D-bewerking of videobewerking? Dan is de E5470 met een krachtige Intel Core i5 processor zeker wat voor jou. Door de aanwezige videokaart kunnen complexe beelden worden getoond zonder stotterende weergave. Wel raden wij daarbij een werkgeheugen aan van 8 GB. Zo kun je vlot werken, ook wanneer er meerdere programma’s tegelijk draaien. 

Wat zijn de voordelen van Dell Latitude E5470?

De Dell Latitude E5470 staat bekend om het relatief compacte (14 inch), lichtgewicht (1,76 kg) ontwerp. De laptop is voorzien van een stevige behuizing en een drup-bestendig toetsenbord, hierdoor is de laptop wel degelijk bestendig tegen een stootje. Daarnaast ben je bij deze serie verzekerd van een hoog gebruiksgemak. 

Wat zijn de verschillen tussen de modellen Dell Latitude E5470?

Tussen de modellen zitten er verschil in schermresolutie van 1366×768 of 1920×1080 met full HD. Voor optimaal resultaat bij fotobewerking raden wij een hoge schermresolutie aan zodat alle kleuren goed zichtbaar zijn tijdens het bewerken. 

Daarnaast verschilt het RAM-geheugen tussen de verschillende modellen. RAM-geheugen wordt ook wel het werkgeheugen of interne geheugen genoemd. Dit is het geheugen waar de processor tijdelijk informatie op kan slaan om snel te kunnen werken. De E5470 is verkrijgbaar met een werkgeheugen van 4GB of 8GB en is bij Cirres uit te breiden naar een 16GB. 

Ook verschillen de modellen in 2 soorten opslagmogelijkheden: Harde schijf (HDD) of Solid State Drive (SSD). Het grote verschil tussen de opslagmogelijkheden is dat een SSD, in vergelijking met een HDD, bestanden sneller opslaat. Deze opslagmogelijkheden zijn weer onder te verdelen in: 128 GB, 256 GB en 500 GB. Deze keuze is afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die je opslaat

Refurbished Dell Latitude E5470 op maat laten maken?

We leveren maatwerk waardoor we een Dell Latitude E5470 geheel naar wens kunnen leveren. Wil je een uitbreiding van het werkgeheugen of het inbouwen van een snelle SSD? Dat kunnen we gemakkelijk voor je doen. Heb je vragen over het op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het op maat maken van een Dell Latitude E5470.

Offerte aanvragen voor een Refurbished Dell Latitude E5470

Heb je interesse in een Dell Latitude E5470? Vul dan ons contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk op je bericht reageren. Zo helpen we je graag bij het vinden van een geschikte Dell Latitude E5470 laptop die bij jou past!

Refurbished Dell Latitude E5470 kopen bij Cirres

Met een groot team aan professionals met alle IT-kennis kunnen we je helpen bij de zoektocht naar een Dell Latitude E5470 die geheel naar jouw wens is. Wij leveren al onze producten met een garantietermijn van 1 jaar die tegen een meerprijs te verlengen is. Zo ben je altijd zeker van een goede en vertrouwde koop!