Refurbished Dell Latitude 5590

De Dell Latitude 5590 is ontworpen voor de zakelijke gebruiker en is geschikt voor de gebruiker die niet veel hoeft reizen en dagelijks op het kantoor of thuis werkt. Dit model heeft een mooi strak ontwerp met een groot scherm van 15,6 inch wat voor onder andere fotobewerking prettig is om mee te werken.

Wat zijn de eigenschappen van Dell Latitude 5590?

De Dell Latitude 5590 draait op het gebruiksvriendelijke besturingssysteem: Microsoft Windows. Hierdoor is deze laptop geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Net als de andere modellen staat ook deze Dell Latitude 5590 bekend om de uitstekende beveiligingsopties. Zo ben je verzekerd van een veilige omgeving waarin al je bestanden staan. Daarnaast heeft de Dell Latitude 5590 een vingerafdruklezer waardoor je gemakkelijk en veilig met je vingerafdruk kunt inloggen.

De meest gebruikte toepassingen van Dell Latitude 5590

De Dell Latitude 5590 heeft enkele modellen met een Intel Core i5 processor en enkele met een i7 processor. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een videokaart. Deze kenmerken maken de laptop krachtig en geschikt voor zowel de gemiddelde gebruikers als de veeleisende gebruiker. Door de hoge opslagcapaciteit, het relatieve grote scherm en een 1920×1080 Full HD resolutie van de Dell Latitude 5590 is deze laptop prettig werken voor het gebruik van foto- of ontwerpprogramma’s. 

Wat zijn de voordelen van Dell Latitude 5590?

De Dell Latitude 5590 heeft een uitstekende extra beveiligingsopties waardoor je als zakelijke gebruikers verzekerd bent van een veilige opslag van bestanden. Door een vingerafdruklezer kun je veilig inloggen op de 5590. Daarnaast is de Dell Latitude 5590 een sterke laptop met een snelle processor en hierdoor geschikt voor de veeleisende gebruiker. 

Wat zijn de verschillen tussen de modellen Dell Latitude 5590?

Alle Dell Latitude 5590 modellen hebben een Full HD schermresolutie en een schermdiagonaal van 15,6 inch. Daarnaast verschillen de modellen in processor, werkgeheugen en opslagcapaciteit.

Processor Dell Latitude 5590

De Dell Latitude 5590 modellen zijn verkrijgbaar in 2 soorten Intel Core Processors. Enkele modellen hebben een i7 processor en de rest van de modellen een i5 processor. Hoe hoger de processor hoe hoger de rekenkracht en de prestaties van de laptop. Voor fotobewerking raden we een minimale Intel Core i5 processor aan. Voor de videobewerker, gamer of voor fotobewerking op professioneel gebied wordt een Intel Core i7 processor aangeraden. 

Werkgeheugen Dell Latitude 5590

De Dell Latitude 5590 modellen verschillen in werkgeheugen. Zo zijn er 5590 modellen met een werkgeheugen van 8 GB en modellen met een werkgeheugen van 16 GB. Het werkgeheugen van een laptop is een tijdelijke opslag waar informatie kan worden opgeslagen. Hierdoor kan er sneller worden geswitcht tussen tabbladen wat er voor zorgt dat er sneller kan worden gewerkt.

Opslagcapaciteit Dell Latitude 5590

De Dell Latitude 5590 is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB en 512 GB. Bewaar je veel foto’s en tekstbestanden op je laptop? Dan wordt er een opslagruimte van 512 GB aanbevolen. Sla je amper foto’s op, maar voornamelijk tekstbestanden? Dan heb je aan 256 GB opslagcapaciteit voldoende. 

Refurbished Dell Latitude 5590 op maat laten maken

Heb je een Dell Latitude 5590 gevonden, maar voldoet deze nèt niet helemaal aan al je eisen? Dan kunnen we de laptop op maat laten bouwen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de opslagcapaciteit uit te breiden of een snel SSD toe te voegen aan de Latitude 5590. Heb je vragen over het op maat laten maken van een Dell Latitude 5590? Neem gerust contact met ons op. 

Offerte aanvragen voor een refurbished Dell Latitude 5590

Heb je interesse in een Dell Latitude 5590? Vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. We helpen je graag bij het vinden van de Dell Latitude 5590 die aan al jouw eisen voldoet.

Refurbished Dell Latitude 5590 kopen bij Cirres

Bij de aanschaf van een Dell Latitude 5590 krijg je bij Cirres een standaard garantietermijn van 1 jaar. Deze is tegen een meerprijs te verlengen. Zo ben je bij Cirres altijd verzekerd van een vertrouwde en goede koop!