Refurbished Dell Latitude 5580

De Dell Latitude 5580 valt onder de zakelijke lijn van Dell. Deze laptop heeft een lange levensduur met hardware onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. De 5580 heeft een duurzaam ontwerp van 15,6 inch met een robuuste constructie zodat de laptop goed beschermd is wanneer je onderweg bent. Een geschikte laptop voor iedereen die op zoek is naar een fijne lapop voor op werk. 

Wat zijn de eigenschappen van Dell Latitude 5580?

De Dell Latitude 5580 heeft het besturingssysteem Microsoft Windows. Dit maakt de laptop toegankelijk voor gebruikers van jong tot oud. Daarnaast ben je met de Latitude 5580 zeker van een veilige opslag van je bestanden door de goede beveiliging. Zo is het mogelijk met Windows Hello om via een camera eenvoudig en veilig aan te melden door gezichtsherkenning. De 5580 heeft drie USB- en een HDMI-poort.

De meest gebruikte toepassingen van Dell Latitude 5580

Door de minimale Intel Core i5 processor, een werkgeheugen van 8 GB, een videokaart en een snelle SSD is deze laptop geschikt voor zowel de eenvoudige als de veeleisende gebruiker. De laptop is daarnaast geschikt voor fotobewerking doordat de meeste 5580 laptops een scherpe Full HD beeldschermresolutie hebben. Daarnaast is de laptop aantrekkelijk voor fotobewerking door de relatief grote beeldscherm-afmeting van 15,6 inch. 

Wat zijn de voordelen van Dell Latitude 5580?

De Dell Latitude 5580 is veilig, beheerbaar en betrouwbaar. Door de uitstekende beveiliging van deze uitvoering ben je verzekerd van een veilige opslag van je bestanden. Zo is het mogelijk om door een vingerafdruklezer of gezichtsherkenning in te loggen.  Hierdoor kan niemand anders in je laptop komen. Daarnaast is de 5580 voorzien van een goede batterij die bij de gemiddelde gebruiker de hele dag meegaat. 

Wat zijn de verschillen tussen de modellen Dell Latitude 5580?

Dell Latitude 5580 laptops worden aangeboden in meerdere modellen met verschillende specificaties. De Dell Latitude 5580 laptops zijn verkrijgbaar in diverse modellen die verschillen in enkele specificaties. 

Processor

De Latitude 5580 modellen verschillen onder andere in processor. Hoe hoger de processor hoe hoger de rekenkracht van de laptop en dus de prestaties. De Latitude 5580 verkrijgbaar in twee processors: een Intel Core i5 en een i7. Dit zijn krachtige prestatievermogens. Voor fotobewerking op professioneel gebied of voor zo goed mogelijk gamen wordt een i7 processor aangeraden.

Opslag

Daarnaast zit er nog een verschil in opslagcapaciteit tussen de verschillende modellen Latitude 5580 met keuze uit een 128 GB, 256 GB of 500 GB. Wil je veel bestanden en foto’s bewaren op je laptop? Dan raden wij een minimale opslagruimte van 265 GB aan.

De aanbevolen accessoires voor Dell Latitude 5580

Om je werkplek comfortabeler te maken is een monitor onmisbaar. Met een monitor kun je een ergonomische werkhouding aannemen door de monitor op ooghoogte te plaatsen. Door het scherm te combineren andere laptop accessoires zoals een muis en een toetsenbord maak je de werkplek helemaal optimaal. 

Dell Latitude 5580refurbished op maat laten maken

Wil je onderdelen laten toevoegen aan de Dell Latitude 5580? Bij ons is maatwerk mogelijk. Hierdoor kan je ervoor kiezen om een Latitude 5580 geheel naar eigen wens te laten maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een uitbreiding van het intern geheugen of de opslagcapaciteit. 

Offerte aanvragen voor refurbished Dell Latitude 5580

Ben je geïnteresseerd in een Dell Latitude 5580 of heb je vragen over een laptop of over maatwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Zo kunnen wij jou helpen bij het vinden van de geschikte Latitude 5580 laptop die bij jou past!

Refurbished Dell Latitude 5580 kopen bij Cirres

Al meer dan 22 jaar heeft Cirres veel ervaring opgedaan over IT-apparatuur. Met een groot team aan expert op het gebied van IT hebben wij alles in huis waar jij naar op zoek bent. Al onze Dell Latitude 5580 laptops worden geleverd met een standaard garantietermijn van 1 jaar. Dit termijn kun je tegen een meerprijs uitbreiden naar een langere periode. Hierdoor ben je bij ons altijd zeker van vertrouwde koop en een uitstekend werkende Dell Latitude 5580!