Dell Latitude 5490

Net als alle andere Latitude modellen van Dell is de 5490 gericht op de zakelijke gebruiker. Door het compacte (14 inch) en lichtgewicht (1,6 kg) ontwerp is deze laptop zeer geschikt voor de gebruiker die veel onderweg is. Hierdoor kun je met de Latitude 5490 net zo productief zijn als op het kantoor. Verder heeft de laptop een stevige behuizing waardoor het niet gevoelig is voor een stootje. 

Wat zijn de eigenschappen van Dell Latitude 5490?

De laptop biedt meerdere beveiligingsopties om te voldoen aan uitlopende behoeften. De laptop draait op het nieuwste besturingssysteem van Windows. Een fijn besturingssysteem waardoor de laptop van jong tot oud gemakkelijk te gebruiken is. De laptop wordt geleverd met een 3 keer een USB en 1 keer een HDMI-poort. 

Door Windows Hello te activeren op de laptop kun je door middel van gezichtsherkenning veilig aanmelden. Liever aanmelden met een vingerafdruk touch? Ook dat is mogelijk met de vingerafdruklezer van Dell Latitude 5490. Zo zijn je gegevens optimaal beschermd en ben je altijd en overal verzekerd van de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid. 

De meest gebruikte toepassingen van Dell Latitude 5490

Latitude 5490 is door de fijne beveiligingsoptie zeer geschikt voor de zakelijke gebruiker. De laptop is verkrijgbaar met een Intel Core i5 en i7 processor. Door de hoge i7 processor, RAM-geheugen van 8 GB of 16 GB en de videokaart is de laptop ook zeer geschikt voor gamen of fotobewerking. Daarnaast heeft de Latitude 5490 een scherp Full HD schermresolutie van 1920×1080 px wat bovendien van belang is bij fotobewerking. 

Wat zijn de voordelen van Dell Latitude 5490?

Een van de voordelen van de 5490 zijn de uitstekende beveiliging en beheerbaarheid waar je bij Dell Latitude altijd op kunt vertrouwen. Door de vingerafdruklezer van Dell en de gezichtsherkenning van Windows kun je de laptop gemakkelijk en veilig ontgrendelen. Daarnaast heeft de 5490 een TPM chip waardoor bestanden versleuteld op de schijf staan. Dit maakt de laptop zeer geschikt voor zakelijke gebruikers zodat ze veilig met documenten kunnen werken. 

Wat zijn de verschillen tussen de modellen Dell Latitude 5490?

De Dell Latitude 5490 is verkrijgbaar met een Intel Core i5 en i7 processor. Bij fotobewerking raden wij een minimale i5 processor aan en voor professioneel gebruik een i7. 

Daarnaast verschilt het interne geheugen tussen de verschillende modellen. Dit is het geheugen waar de processor tijdelijk informatie op slaat om snel te kunnen werken. De 5490 is verkrijgbaar met een geheugen van 8 GB en 16 GB. 

Verder zijn alle modellen verkrijgbaar met een opslag van 256 GB die je bij Cirres eventueel kunt laten uitbreiden naar 500 GB. Alle modellen zijn voorzien van het opslagtype SSD waardoor de laptop bestanden zeer snel kan opslaan. 

Dell Latitude 5490 op maat laten maken?

Bij Cirres is het mogelijk om een Dell Latitude 5490 op maat te laten maken. Wil je liever een hogere opslagcapaciteit? Met een magazijn vol aan materiaal en onderdelen kunnen dit eenvoudig voor jou uitbreiden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer je gewenste product er niet tussen zit. Wij zullen dan zo snel mogelijk jou vragen beantwoorden.

Offerte aanvragen voor een Dell Latitude 5490

Interesse in een Dell Latitude 5490? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk op je bericht reageren. Zo helpen wij jou graag bij het vinden van een geschikte Dell Latitude 5490 laptop die bij jou past!

Dell Latitude 5490 kopen bij Cirres

Met een groot team IT-experts kunnen wij je helpen bij de zoektocht naar een Dell Latitude 5490 die geheel is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Al onze producten worden geleverd met een standaard garantietermijn van 1 jaar. Deze periode is te verlengen tegen een meerprijs. Hierdoor ben je bij ons altijd zeker van een goede en vertrouwde koop!