Refurbished Dell Latitude 5480

De Refurbished Dell Latitude model 5480 is een model ouder dan de E5470 en is gericht op de zakelijke gebruiker. Een mooi strak model met een stevige behuizing en een beeldscherm-afmeting van 14 inch. Regelmatig aan het reizen voor je werk? Dan is de E5480 met een gewicht van 1.6 kg perfect voor jou. 

Wat zijn de eigenschappen van Dell Latitude 5480?

De 5480 laptop draait op het besturingssysteem Microsoft Windows. Dit maakt de laptop zeer toegankelijk voor iedere gebruiker van jong tot oud. Net als alle andere Dell Latitude modellen staat ook deze bekend om de fijne eigenschap: een goede beveiliging. Zo weet je altijd zeker dat je bestanden veilig staan. De Latitude 5480 wordt geleverd met een intern geheugen van 4 GB en 8 GB en heeft een HDMI-poort en 3x USB. 

De meest gebruikte toepassingen van Dell Latitude 5480

De Latitude 5480 is zeer geschikt voor de zakelijke gebruiker. Daarnaast is het een ideale laptop voor internetten, en toepassingen zoals Office programma’s en fotobewerking. Voor fotobewerking op professioneel gebied en voor videobewerking raden we een Intel Core i7 processor aan. 

Wat zijn de voordelen van Dell Latitude 5480?

De Dell Latitude 5480 is ontworpen voor betere beveiliging, beheerbaarheid en betrouwbaarheid. Zo is de laptop te ontgrendelen met een identieke vingerafdruk. Zo weet je zeker dat niemand anders je laptop kan gebruiken. Dit maakt de laptop zeer geschikt voor de zakelijke gebruiker. Verder heeft dit type refurbished laptop een mooi strak ontwerp en is deze voorzien van essentiële zakelijke functies.

Wat zijn de grootste verschillen tussen de modellen Dell Latitude 5480?

Tussen de modellen zit er een verschil in beeldschermresolutie met keuze uit 1366×768 en 1920×1080. Bij fotobewerking raden wij een Full HD scherm van 1920×1080 aan zodat de kleuren en de scherpte van de foto goed zichtbaar is. 

Dell Latitude 5480 is verkrijgbaar met een werkgeheugen van 4 GB of 8 GB. Dit is het kortetermijngeheugen van de laptop waarop een processor tijdelijk informatie op kan slaan zodat er onder andere snel kan worden geswitcht tussen tabbladen.

De meeste 5480 modellen worden geleverd met een Intel Core i5 processor. Enkele modellen hebben een i7 processor. De processor is de rekenkracht van de laptop en is verantwoordelijk voor de prestaties. Hoe hoger de processor hoe meer taken er per seconde kunnen worden uitgevoerd. 

Refurbished Dell Latitude 5480 op maat laten maken?

Heb je een Dell Latitude 5480 gezien die net niet aan al je eisen voldoet? Wij kunnen een Dell Latitude 5480 geheel naar wens leveren. Denk aan extra intern geheugen of een SSD, wij kunnen de 5480 zo compleet maken als jij wilt. Heb je vragen over het op maat laten maken van een laptop? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen voor een Refurbished Dell Latitude 5480

Heb je interesse in een Dell Latitude 5480? Neem contact met ons op of vul het formulier in. Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar de Dell Latitude 5480 die bij jou past!

Refurbished Dell Latitude 5480 kopen bij Cirres

Wij hebben met een groot team experts alle IT-kennis in huis waar jij naar op zoek bent. Bij ons krijg je bij je aankoop van een refurbished  Dell Latitude 5480 laptop een standaard garantietermijn van 1 jaar. Deze is tegen een meerprijs uit te breiden naar een langere periode. Wij helpen jou graag met al onze IT-kennis bij de aanschaf van een Dell Latitude 5480!