De slimste, zakelijke, IT-leverancier van de Benelux

Recycling

Duurzaamheid staat bij Cirres hoog in het vaandel. Wij proberen om zoveel mogelijk producten en onderdelen te refurbishen en zo te hergebruiken. Op deze manier krijgen ‘afgeschreven’ producten nog een tweede leven. Echter kunnen niet alle producten en onderdelen nog hergebruikt worden. Deze producten en onderdelen worden door Cirres netjes en goed gescheiden verzameld zodat deze gerecycled kunnen worden.

Hoe werkt re-cycling bij Cirres?

Recycling is het opnieuw gebruiken van materialen. Met recyclen voorkomt u dat er nieuwe onderdelen geproduceerd moeten worden en zo worden onder andere grondstoffen gespaard en komt er minder uitstoot van broeikasgassen vrij.

Recycling is niet hetzelfde als het hergebruiken van producten. Bij Cirres scheiden en sorteren we alle onderdelen in hiervoor bestemde containers. Zo worden onderdelen als kabels, printplaten en harde schijven gescheiden in verschillende bakken en afgevoerd naar een gecertificeerd bedrijf. Dit bedrijf verwerkt deze producten verder zodat deze uiteindelijk weer aangeboden kunnen worden als grondstoffen voor nieuwe producten. Het afvoeren van gebruikte IT-goederen moet voldoen aan verschillende milieuwetgevingen zoals o.a de WEEE en AEFA. Cirres voldoet aan deze wetgevingen. Laat ons uw IT-recycling regelen waardoor ook uw organisatie voldoet aan deze eisen.

Wilt u meer weten over onze recycling diensten? Stuur ons dan een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds 1998 de slimste ICT leverancier van de Benelux!