De slimste, zakelijke, IT-leverancier van de Benelux

Over ons

Cirres is uw vertrouwde zakelijke IT leverancier sinds 1998 voor de gehele Benelux. We bieden verschillende diensten aan en leveren zonder tussenkomst van dealers direct aan onze eindklanten. Dat scheelt tijd en geld. We bieden voornamelijk hoogwaardige refurbished IT hardware aan. Voor meer informatie over refurbished, zie hier.

Cirres is in 2021 voortgekomen uit RL Networks. Samen met onze zusterondernemingen Maxicom IT Distribution en Mr At, zijn we gevestigd in een kantoorpand in Zoetermeer. Daar hebben we ook een magazijn van 5.000 M². In totaal hebben we 70FTE in dienst. Allemaal gedreven mensen die erop zijn gericht hun klanten blij te maken.

magazijn-cirres-en-maxicom

Onze 4 klanten beloftes zijn:

  1. Scherpe prijs.  Omdat we gezamenlijk inkopen bij grote bedrijven en leveranciers, hebben we profijt van de grote volumes die we kunnen inkopen. Daarom kunnen we een scherpe prijs bieden.
  2. Hoge kwaliteit. We refurbishen al onze IT hardware. Al onze producten krijgen een kwaliteitsgradatie. Als iets niet voldoet aan onze hoge standaard, dan verkopen we het niet. Daarom krijgt u altijd garantie op uw aankopen.
  3. Uit voorraad leverbaar. We kopen groot in. Dat betekent dat we een grote voorraad hebben en hier direct uit kunnen leveren. Bij ons dus geen chiptekort en lange levertijden, maar binnen enkele werkdagen uw bestelling in huis.
  4. Milieuvriendelijk. Staat u er wel eens bij stil hoeveel CO2 er vrijkomt als een laptop o.i.d. wordt geproduceerd? Dat loopt in de enkele honderden kilo’s. Dat bespaart u als u refurbished koopt. Dat is dus veel milieuvriendelijker.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kijk dan onderstaande korte animatie.

Cirres Bedrijfsanimatie

ONDERDEEL VAN CIRCULAR IT GROUP

Sinds 2022 is Cirres onderdeel van de Circular IT Group. De groep biedt Circular IT-oplossingen, gericht op het verlengen van de levensduur van IT-assets en daarmee het minimaliseren van de negatieve impact van de IT-waardeketen op het milieu en het (kritieke) grondstoffenverbruik.

Sinds 1998 de slimste ICT leverancier van de Benelux!