Lenovo laptop refurbished

Lenovo is een grote marktleider op het gebied van laptops. Lenovo staan bekend om buiten de gebaande paden te treden bij het ontwerpen van laptops. De strakke en moderne designs geven deze laptops een tijdloze uitstraling. 

Waarom kiezen voor een refurbished Lenovo laptop?

De Lenovo laptops worden volledig gecontroleerd op defecten en op 15 punten getest. Wanneer een onderdeel niet goed werkt, wordt deze gelijk vervangen. Interne hardware en software worden geüpgraded en waar nodig wordt extra werkgeheugen of een SSD geplaatst voor optimale prestaties. 

Laptops worden voorzien van een schone Windows-installatie en worden grondig gereinigd waardoor de laptop weer als nieuw oogt. Na dit nauwkeurige inspectieproces worden refurbished laptops als nieuw verkocht. Zo ben je altijd zeker van een goed functionerende Lenovo laptop!

De voordelen van een refurbished Lenovo laptop?

Het grootste voordeel van een refurbished Lenovo laptop is natuurlijk de lage prijs. Wanneer je niet zoveel aan een laptop wilt uitgeven is refurbished een perfect alternatief. Waarom een nieuwe laptop aanschaffen terwijl een refurbished laptop net als een nieuwe laptop uitstekend werkt en als nieuw oogt. 

Naast de gunstige prijs is een refurbished laptop een duurzame keuze. Door het kies van een refurbished laptop hoeft er een laptop minder geproduceerd te worden. Een refurbished laptop krijgt een tweede leven en is door de volledige renovatie als nieuw!

Aanbod refurbished Lenovo laptops

Lenovo heeft diverse laptop waaronder het populaire model: ThinkPad. De ThinkPad richt zich op de zakelijke gebruiker met behulp van een extra beveiligingsoptie. Bestanden kunnen versleuteld worden opgeslagen zodat je altijd zeker bent van een veilige omgeving voor jouw bestanden. 

Deze ThinkPad heeft verschillende soorten uitvoeringen. Hierdoor is er veel mogelijk op het gebied van snelheid, geheugen, beeldscherm en meer. Voor elke gebruiker heeft Lenovo een bijpassend model.

Liever een 2-1 laptop waarbij het scherm 360 graden kan draaien? Bij de Lenovo ThinkPad Yoga is dit mogelijk. Daarnaast is het bij de Lenovo ThinkPad X1 Tablet zelfs mogelijk om het toetsenbord los te koppelen van het scherm. Hierdoor kan deze 2-1 laptop zelfs worden gebruikt als een tablet. 

Waar moet je bij de aanschaf van een Lenovo laptop naar kijken?

Bij het aanschaffen van een Lenovo laptop is het belangrijk om te bepalen waar je de laptop voor wilt gaan gebruiken. 

Grootte en gewicht van de laptop

De diagonale afmeting van het beeldscherm wordt aangegeven in inch. Moet je veel reizen voor je werk en ben je daardoor regelmatig onderweg aan het werk? Dan is een klein formaat prettig om mee te nemen. Hiervoor raden we een 12.5inch of een 13.3inch laptop aan. Veel aan het bezig met het bewerken van foto’s en video’s? Dan is een groter scherm van 15.6inch vaak fijn om mee te werken. Liever een formaat er tussenin? Kies dan de 14inch Lenovo laptop.

Over het algemeen zijn de Lenovo laptops licht in gewicht. Het gewicht van de Lenovo laptops modellen loopt uiteen van 1,65kg tot en met 2,14kg.

Processor 

Hoe hoger de processor in een laptop, hoe sneller programma’s sneller kunnen worden ingeladen. Bij het gebruik van intensieve programma’s zoals 3D- of ontwerpprogramma’s is een processor van minimaal i5 van belang. Ben je een professional op het gebied van videobewerking en wil je nog een stapje hoger? Dan is een i7 proccesor een nog betere keuze.

Intern geheugen

Het intern geheugen draagt bij aan de snelheid en de prestaties van je Lenovo laptop. Data wordt tijdelijk in dit kortetermijngeheugen opgeslagen. Dit maakt het mogelijk om snel te kunnen switchen tussen tabbladen of gegevens in te laden. Gemiddeld ligt het internegeheugen tussen de 4- en 8GB. Voor de professionele gebruiker gaat dit richting de 16GB of 32GB.

Opslagmedia

De meeste Lenovo’s hebben een SSD maar een enkele heeft een harde schijf (HDD). Wanneer een laptop over een SSD beschikt kunnen bestanden sneller worden opgeslagen. Een SSD is in vergelijking met een HDD een stuk kleiner en lichter in gewicht. Hierdoor kunnen laptops compacter worden gebouwd. 

Refurbished Lenovo laptop kopen bij Cirres

Wij hebben we een groot aanbod aan refurbished Lenovo laptops. Dit aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen. 

Alle IT-kennis in huis

Al meer dan 22 jaar zijn wij de specialist op het gebied van refurbished laptops. Wij beschikken over een groot team aan professionals en hebben alle IT-kennis, waar jij naar op zoek bent, in huis. Heb je vragen of wil je graag advies over een refurbished Lenovo laptop? Neem dan gerust contact met ons op.

Maatwerk mogelijk bij een refurbished Lenovo laptop. 

Wil je een snelle SSD of extra intern geheugen toevoegen aan een Lenovo laptop? Wij kunnen een laptop geheel naar jouw wens maken. Zo maken wij een laptop helemaal compleet en ben jij zeker van een laptop die perfect bij jou past. 

Garantie

Alle refurbished laptops worden geleverd met een standaard garantietermijn van 1 jaar. Dit garantietermijn kun je tegen een meerprijs uitbreiden naar een langere periode. Zo ben je bij de aanschaf van een refurbished laptop bij ons altijd zeker van een goede garantie!