Laptops inkopen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om uw afgeschreven laptops in te kopen? Zoek dan niet verder. Cirres koopt al sinds 1998 alle soorten IT hardware op. Gestart als klein bedrijf, zijn we nu uitgegroeid tot een grote speler in de Benelux. We hebben een magazijn van 5.000 m2, van waaruit we routers, firewalls, servers, switches, maar ook laptops, tablets, monitoren en desktops verkopen. Bij laptop inkopen, denkt u dus automatisch aan Cirres.

 

Eerlijke Marktwaarde voor laptops inkopen

U wilt natuurlijk weten wat de waarde is van de laptops die u wilt verkopen. Dat is voor u soms lastig inschatten, maar onze inkoopafdeling doet niet anders. We bieden u een eerlijke marktprijs aan, waar u tevreden over bent en waar wij nog wat marge op kunnen maken. En wilt u liever dat de laptops wordt gewist, vernietigd en gerecycled, dan kan dat ook.

Leer hier meer over het berekenen van de Eerlijke Marktwaarde.

 

ITAD – IT Asset Disposition

ITAD staat voor IT Asset Disposition. Het betekent dat als wij uw laptops inkopen, we er zorg voor dragen dat deze op een veilige manier worden vervoerd, gewist, refurbished en doorverkocht. Hieronder staat schematisch ons ITAD proces weergegeven.

Laptops inkopen -> ITAD proces

  1. Wij halen de hardware (laptops e.d.) bij uw bedrijf op met ons eigen vervoer;
  2. De hardware wordt opgeslagen in een beveiligde omgeving in ons magazijn;
  3. De data die nog op de hardware staat wordt gewist met gecertificeerde WipeDrive
  4. De hardware wordt refurbished en doorverkocht of gecontroleerd vernietigd (afhankelijk van uw wensen);
  5. U ontvangt een wiscertificaat en een eindrapportage.

 

Contact met Cirres

Maak niet de fout om uw laptops overal te laten inkopen. Dit is een vak apart dat verder gaat dan alleen een prijsje maken en de laptops versturen. Wilt u dat het goed gebeurt, op een veilige manier voor uw bedrijf en uw data? Neem dan contact op met Cirres. Dit kan telefonisch via +31 79 76 20400 of per e-mail via info@cirres.com .