Laptops groothandel

Zoekt u een laptops groothandel? Zoek dan niet verder. Cirres is al sinds 1998 de slimste IT leverancier. We zijn de slimste om dat we gebruikte IT hardware refurbishen en doorverkopen. Dat is slim voor uw budget en slim voor het milieu.

 

Alleen A-Merken laptops groothandel

We verkopen verschillende A-merken laptops. Denk aan Dell, Apple, Lenovo, Microsoft en HP. We kopen doorgaans van zakelijke gebruikers. Dat betekent dat u high end modellen koopt tegen een scherp tarief.

Ons grote magazijn

We kopen altijd groot in bij tussenpartijen. Dat heeft als voordeel voor u dat we als laptops groothandel altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Een ander voordeel is dat we een grote voorraad aanhouden. Een chiptekort is voor ons dus geen beperking, we kunnen heel veel typen laptops direct uit voorraad leveren. Ons magazijn is 5.000 m2 groot. Dat is bijna een heel voetbalveld vol met IT hardware. En dat 3 verdiepingen hoog.

magazijn-cirres-en-maxicom

Refurbished laptops

Als onze laptops zijn refurbished. Dat betekent dat we de laptop hebben onderworpen aan een grondige inspectie. De laptops is van binnen en van buiten schoongemaakt. De ouderwetse HDD schijf is eventueel vervangen door een snelle SSD schijf. Alle data is met onze Data Wiping software verwijderd. Het besturingssysteem is geüpgraded naar de hoogst mogelijke versie. De batterij is doorgemeten en als hij minder dan 80% capaciteit heeft, wordt hij vervangen. We leveren bij elke laptop een testrapport zodat u precies weet wat er mee is gebeurd.

Een greep uit ons assortiment

Dell Latitude 5580 i5

vanaf € 482

HP Elitebook 850G3

vanaf € 559

Lenovo Thinkpad T550

vanaf € 398

Apple MacBook Air

vanaf € 446

Kwaliteitsgradaties

Tweedehands kopen is lastig, ook als het refurbished is. Om er voor te zorgen dat u weet wat u koopt, werken we met kwaliteitsgradaties A+, A en B.

De hoogste gradatie is A+. Deze laptops zijn niet van nieuw te onderscheiden. Soms is dat omdat er zuinig mee omgegaan is en soms omdat ze nog nooit gebruikt zijn. Dit kan het geval zijn met een overjarige partij die direct van de fabrikant of dealer komt.

De volgende gradatie is A. Deze laptops zijn zo goed als nieuw. Er kunnen lichte zichtbare gebruikssporen zijn. Er zijn geen deuken of butsen in het product zichtbaar.

Gradatie B is de laagste gradatie die we verkopen. Een gradatie B laptop heeft duidelijk zichtbare gebruikssporen en kan enkele deukjes in de behuizing hebben.

Belangrijk om te melden is dat alle laptops die we leveren perfect werken. De gradaties A+, A en B gaan over de cosmetische staat van het product.

 

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over laptops groothandel Cirres? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dat kan telefonisch via +31 79 76 20200 of per e-mail via info@cirres.com.