Laptop aanbieding

U heeft een bedrijf, maar wilt niet de hoofdprijs betalen voor uw IT hardware? Zoek niet verder! Laptop aanbieding bij Cirres. Altijd een scherpe prijs voor hoge kwaliteit refurbished laptops van Cirres.

 

Refurbished laptops

We verkopen HP Elitebook, Dell Latitude, Lenovo Thinkspad en Apple MacBooks voor een scherpe prijs. Allemaal refurbished en allemaal

  • van binnen en van buiten schoongemaakt;
  • gewist en voorzien van het nieuwste operating system;
  • gecontroleerd op 50 punten en gerepareerd waar nodig (met testrapport);
  • voorzien van een goede batterij, als dit nodig is (onder 80%).

 

Laptop aanbieding van Cirres. Bespaar vele honderden euro’s bij de aanschaf van uw laptops. Betaal geen € 1400 voor een gloednieuwe laptop. Dat is helemaal niet nodig, want de meeste medewerkers werken met Office programma’s en Cloud applicaties. Voor ca. € 500 heeft u een refurbished HP EliteBook, waar uw medewerkers nog vele jaren mee kunnen werken.

Laptop aanbiedingen

Dell Latitude 5580 i5

vanaf € 482

HP Elitebook 850G3

vanaf € 559

Lenovo Thinkpad T550

vanaf € 398

Apple MacBook Air

vanaf € 446

Kwaliteitsgradaties

Refurbished is geen tweedehands. Ons rigoureuze refurbishproces zorgt ervoor dat  u een mooie laptop krijgt waar u nog jaren mee kunt werken. En om u te helpen met de bepaling van de kwaliteit, maken we gebruik van 3 kwaliteitsgradaties: Grade A+, A en B.

Grade A+: deze laptops komen soms uit een overjarige partij of soms is de vorige gebruiker er gewoon heel zuinig op geweest. Ze hebben bijna geen gebruikssporen en zien eruit als nieuw.

Grade A: Zeer lichte gebruikssporen, denk aan een klein krasje op de cover.

Grade B: Lichte, maar duidelijke gebruikssporen. Er kunnen ook kleine deukjes in het product zitten.

Los van de gradaties, die iets zegt over de cosmetische staat van het product, werken alle laptops perfect.

 

Garanties

Wij geloven in onze laptopaanbiedingen. Daarom geven we standaard 1 jaar garantie op alle laptops. En als u wilt, is dit uit te breiden naar 3 jaar. Dat is meer dan u van de laptopproducent krijgt op hun nieuwe producten!

Daarnaast geldt dat als u niet tevreden bent, we binnen 14 dagen het product terugnemen en het of vervangen door een ander product, of u krijgt uw geld terug. Want we willen dat u tevreden bent.

 

Contact met Cirres.

Vragen over een van onze laptop aanbiedingen? Neem dan contact op met onze sales afdeling. Dat kan op 079 762 0201 of info@cirres.com