Cirres – Zo goed kan IT refurbished zijn!

Cirres is sinds 1998 het adres voor IT refurbished producten. Altijd met de hoogste kwaliteit en altijd voor een scherpe prijs. We bieden refurbished computing apparatuur aan (zoals laptops, desktops, monitoren en tablets) en netwerkapparatuur (zoals servers, switches, firewalls en routers). We bieden gerenommeerde merken als Apple, Dell, HP, Huawei, Microsoft, Cisco, Juniper en Arista.

 

Wat is IT refurbished?

Refurbished IT is het volledig reviseren van IT hardware. Dit betekent dat het product van binnen en van buiten grondig wordt schoongemaakt. Er wordt gecontroleerd of alles werkt. Is dit niet zo, dan wordt het gerepareerd of vervangen. Hier krijgt u ook een testrapport van meegeleverd. Vervolgens wordt alle data die eventueel nog op het apparaat staat gewist. Staat er een besturingssysteem o.i.d. op het product? Dan wordt deze vervangen door de hoogst mogelijke versie. Laptops, telefoons en tablets worden geleverd met een goede batterij (minstens 80%) en een oplader.

Kwaliteitsgradaties

Als u uw IT refurbished koopt, wilt u natuurlijk zeker zijn dat u hoge kwaliteit krijgt. Dat hebben we ondervangen door te werken met 3 kwaliteitsgradaties: A+, A en B Grade. We is belangrijk om te begrijpen dat deze gradaties gaan over de cosmetische staat van de producten. Zowel een A+, A als B grade zal perfect werken. We verkopen geen defecte hardware (ook wel C en D grade genoemd).

 

  • A+ grade is zo goed als nieuw. Er zijn op z’n hoogst zeer kleine gebruikssporen zichtbaar. Het product is weinig gebruikt of overjarig en daarmee nieuw in de doos.
  • A grade is in zeer goede staat. Er zijn lichte gebruikssporen zichtbaar. Maar het is duidelijk dat de vorige eigenaar erg zuinig geweest op zijn spullen.
  • B grade is duidelijk gebruikt. Er kunnen naast gebruikssporen zoals krassen op de cover, deukjes in het product zitten.

 

Garantie

Op al onze IT refurbished producten bieden we garantie. Voor netwerkapparatuur is dat standaard 3 maanden. Dit valt uit te breiden naar 1 of 3 jaar. Op computing producten (laptops, monitoren, e.d.) geven we standaard 1 jaar garantie. Dit valt uit te breiden naar 3 jaar.

Onze 4 pijlers

Cirres is gebouwd op 4 pijlers, onze 4 beloftes aan onze klanten. Deze beloftes zijn:

  • Scherpe prijs. Omdat we groot inkopen, kunnen we altijd een scherpe prijs bieden.
  • Hoge kwaliteit. We kopen alleen A en B grade producten in. Daardoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen.
  • Geen levertijden. Omdat we vanuit voorraad leveren, hebben we geen last van lange levertijden.
  • Als u refurbished IT hardware koopt, geeft u kort gebruikte apparatuur een tweede leven. Dit scheelt enorm veel CO2 uitstoot, grondstoffen en water. Zie ook onze duurzame IT calculator.

 

Interesse?

Heeft u interesse in refurbished IT hardware? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dat kan op nummer: 079 76 20200 of via e-mail: info@cirres.com.