Als de slimste IT-leverancier van de Benelux voor zowel de zakelijke markt als de publieke sector leveren wij sinds 1999 hardware en netwerkapparatuur aan verschillende bedrijven over de hele wereld. Wij als IT-leverancier hebben door een groot team aan professionals alle IT-kennis in huis. Zo leveren wij apparatuur dat varieert van laptops, smartphones, tablets tot netwerken, servers en opslag. We leveren diverse merken zoals: Apple, HP, DELL en Lenovo.

Wat is een IT-leverancier?

Een IT-leverancier levert producten en diensten op het gebied van informatietechnologie. Deze branche draait om het gebruik van computers, netwerken, software en andere apparatuur om informatie te beheren. 

IT-leverancier voor zakelijke markt

IT is een belangrijk onderdeel geworden op de zakelijke markt en heeft de mondiale werkgelegenheid flink doen stijgen. De IT-leverancier biedt bedrijven noodzakelijke services zoals informatie, tools die het werk bevorderen, automatisering van processen binnen het bedrijf en middelen voor het contact leggen met klanten. 

Wij zijn de IT-leverancier die alle IT-kennis in huis heeft waar u naar op zoek bent. Van de opkoop en verkoop van apparatuur tot het installeren van uw werkplekken, wij kunnen het allemaal!

Welke IT-producten levert IT-leverancier Cirres?

Alle IT-producten die worden aangeboden zijn refurbished hardware. Deze lopen uiteen van refurbished laptops, monitors, computers, smartphones en tablets tot netwerken, servers en opslag

Waar komen de refurbished IT-producten vandaan?

Onze gereviseerde IT-producten zijn retour gekomen door diverse redenen. Doorgaans komen deze producten vanuit de zakelijke markt. Wanneer bedrijven overstappen op nieuwe apparatuur wordt de afgeschreven apparatuur bij aangeboden. Daarnaast komen IT-producten bij ons retour door een overschot aan voorraad of demo’s die ergens in een showroom hebben gestaan. Wij blazen weer nieuw leven in deze apparatuur.

Gecertificeerd en getest door IT-experts

Refurbished is echter geen tweedehands. In tegenstelling tot tweedehands wordt refurbished apparatuur door onze IT-experts op alle vlakken goed getest voordat deze worden aangeboden. Door het volledige proces van: controleren, renoveren en reinigen wordt een IT-product opnieuw verkoopklaar gemaakt. Wanneer onderdelen niet naar behoren werken worden deze gelijk vervangen door nieuwe onderdelen. Daarna wordt het apparatuur voorzien van een schone en legitieme installatie van het bijpassende besturingssysteem. Pas als het IT-apparatuur volledig door de test komt zijn de gecertificeerde producten klaar voor verkoop.

Wat zijn de voordelen van refurbished IT-producten bij Cirres?

Wanneer je kiest voor refurbished IT-producten zoals laptops en desktops, brengt dat veel voordelen met zich mee. 

Kostenbesparend

Het grootste voordeel is de lage prijs van het apparatuur. Doordat het refurbished apparatuur niet opnieuw geproduceerd hoeft te worden valt de prijs een stuk lager uit dan bij nieuw apparatuur. In vergelijking met nieuwe producten liggen de kosten bij refurbished minimaal 20% lager en in sommige gevallen kan dit percentage zelfs oplopen tot 50%. 

Gecertificeerd en getest door IT-experts

In tegenstelling tot tweedehands zijn refurbished IT-producten volledig nagekeken op mankementen. Onderdelen die niet naar behoren werken zijn vervangen en het apparatuur is volledig gereinigd. Hierdoor werkt en oogt het apparatuur weer als nieuw.  

Op maat gemaakt

Bij de aanschaf van laptops en desktops geven wij de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens te maken. Zo kan er bijvoorbeeld meer geheugen of opslag in de laptop of desktop worden geplaatst. Hierdoor is er altijd een laptop die aan al uw wensen voldoet.

Duurzaam

Door apparatuur niet weg te gooien maar nieuw leven in te blazen dragen we bij aan het milieu. Nieuwe IT-producten is niet de beste keuze voor het milieu. Door de levensduur van apparatuur te verlengen hoeven minder apparaten geproduceerd te worden. Kies je voor refurbished? Dan kies je voor duurzaam!

Garantie

Alle geleverde apparatuur wordt geleverd met een standaard garantietermijn van minimaal 1 jaar. Deze garantie termijn is tegen een kleine meerprijs uit te breiden naar een langere garantieperiode. Hierdoor kunt u vertrouwen op een goed product!   

Waarom IT-leverancier Cirres?

Cirres levert sinds 1998 al hardware en netwerkapparatuur. Hierdoor hebben wij jarenlang ervaring opgebouwd en hebben wij alle IT-kennis in huis waar jij naar op zoek bent. Wij beschikken over een groot team aan professionals die uiteenlopen van systeembeheerders, databasebeheerders, programmeurs tot netwerkingenieurs. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren deskundig advies over de IT-producten die wij aanbieden. Kies je voor IT-leverancier Cirres dan kies je voor kwaliteit met een goede prijs.