IT Hardware

Bent u op zoek naar IT Hardware? Zoek niet verder! Cirres is de slimste IT leverancier van de Benelux. Waarom zijn we de slimste? Omdat we onze IT producten groot inkopen bij bedrijven, professioneel refurbishen en vervolgens tegen scherpe prijzen aan onze klanten aanbieden. Hierdoor kunt u tot wel 60% besparen op uw IT hardware, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Want meestal is het niet nodig om de allernieuwste server of laptop te kopen. Een generatie oudere IT hardware voldoet bijna altijd prima!

 

Wie is Cirres?

Cirres is een leverancier van refurbished IT hardware. We bestaan sinds 1998 en sindsdien flink gegroeid. Ooit begonnen vanuit een garagebox, zijn we nu uitgegroeid tot een van de grootste IT leveranciers van de Benelux, met een magazijn van 5.000 m2.

De 4 beloftes van Cirres.

Cirres is gebouwd op 4 pijlers, 4 beloftes aan onze klanten. Deze zijn:

  • Scherpe prijs

We kopen groot in, dus hebben altijd scherpe prijzen.

  • Hoge kwaliteit

We kopen in principe alles in, maar we verkopen niet alles. Alleen de hoogste kwaliteit (grade A+ en A) bieden we aan onze klanten aan.

  • Alles uit voorraad leverbaar

We doen bij Cirres weinig tot geen back to back verkopen. We kopen doorgaans niet pas in als we een order hebben. Nee, we zorgen dat we voldoende voorraad hebben en deze bieden we aan. Dus, geen lange levertijden.

  • Milieuvriendelijk

Het produceren van IT hardware zorgt voor een grote CO2 footprint. Deze kun je als bedrijf verkleinen door refurbished IT hardware te kopen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze duurzame CO2 calculator en kijk wat het kopen van een refurbished laptop doet voor het milieu.

Wat is refurbished?

Cirres biedt doorgaans alleen refurbished hardware aan haar klanten aan. Refurbished betekent dat:

  • Alle hardware grondig is schoongemaakt, van binnen en van buiten.
  • Alle oude data professioneel is verwijderd van het apparaat
  • De software is geüpgraded naar de nieuwst mogelijke versie.
  • Gecontroleerd is of alles werkt. Wat niet werkt, wordt gerepareerd of vervangen. U ontvangt een testrapport bij uw aankoop.
  • Eventuele batterijen (bij laptops of tablets) worden doorgemeten en onder de 80% vervangen.

 

Contact met Cirres

Bent u geïnteresseerd in refurbished IT hardware? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dat kan telefonisch via +31 79 76 20200 of per e-mail via info@cirres.com.