Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT Groothandel? Denk dan eens aan Cirres. Wij bieden hoogwaardige refurbished ICT hardware aan tegen een scherpe prijs. Want soms heeft u het nieuwste van het nieuwste nodig, maar vaak is refurbished ook een uitstekende keuze.

 

Wij zijn Cirres Circular IT Resources. We zijn onderdeel van Circular IT Group en bieden refurbished ICT Hardware aan. Dat doen we al sinds 1998 en sindsdien hebben we vele duizenden bedrijven geholpen met hun ICT wensen.

Producten ICT Groothandel

Hoe selecteer ik een ICT Groothandel?

Als u een ICT Groothandel selecteert, dient u op een aantal zaken te letten:

1) Controleer de prijs

Een belangrijke reden om refurbished hardware te kopen, is dat de prijs lager is dan voor nieuwe hardware. Veel ICT Groothandelaren van refurbished ICT bepalen hun prijs op de oorspronkelijke vraagprijs. Maar let op, het komt voor dat deze prijs in de tussentijd is verlaagd, waardoor het kopen van nieuw wellicht interessanter is dan refurbished kopen. Ga dus altijd na bij de officiële leverancier wat de huidige prijs is.

2) Het refurbish-proces

Het bieden van een goed refurbished product, heeft zeker meerwaarde ten opzichte van tweedehands. Vraag dus altijd wat er is gedaan tijdens dit refurbish-proces. Als Cirres doen we volgende:

  • Het apparaat wordt van binnen en van buiten goed schoongemaakt.
  • Het apparaat wordt goed gecontroleerd op defecten. Is er iets kapot? Dan wordt het gerepareerd of vervangen. U ontvangt altijd een testrapport zodat u precies weet wat er is gedaan.
  • Heeft het apparaat een batterij/accu? Dan wordt deze getest en als hij onder 80% scoort, wordt hij vervangen.
  • Alle data die eventueel nog op het apparaat staat, wordt verwijderd met gecertificeerde Wipe-Drive software.
  • Het apparaat wordt voorzien van de hoogst mogelijke besturingssoftware.

3) De kwaliteitsgradaties

Als u een refurbished product koopt, hoort hier een kwaliteitsgradatie aan te zijn toegekend. Dit geeft aan wat de (cosmetische) staat is van het product. Bij Cirres hanteren we de volgende gradaties:

  • A+ Grade: niet van nieuw te onderscheiden.
  • A Grade: zo goed als nieuw. Er zijn kleine gebruikssporen zichtbaar
  • B Grade: gebruikt. Er zijn duidelijke gebruikssporen zichtbaar. Het product kan zelfs kleine deukjes of beschadigingen hebben.

4) Garantie

Een groot verschil tussen tweedehands en refurbished is dat u bij refurbished garantie krijgt. Vraag hiernaar. Er zijn grote verschillen, van 3 maanden garantie tot levenslange garantie. Natuurlijk hangt hier een ander prijskaartje aan.

Producten ICT Groothandel

Interesse in Cirres, ICT Groothandel?

Heeft u interesse in Cirres als uw nieuwe ICT Groothandel? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dat kan telefonisch (+31 79 76 20200) of via e-mail (info@cirres.com).