HP ProBook refurbished

De HP ProBook is net als de HP EliteBook speciaal ontwikkeld voor de zakelijke gebruiker. Tijdens deze ontwikkeling is er extra nagedacht over de veiligheid en bouwkwaliteit. Zo kun je bij de meeste ProBook edities inloggen door middel van een vingerafdruklezer. Hierdoor ben je altijd zeker van een veilige omgeving voor je bestanden waar anderen niet bij kunnen komen. Verder zijn de ProBook laptops voorzien van een stevige behuizing waardoor deze wel tegen een stootje kunnen. 

Wat is een refurbished HP ProBook laptop?

Refurbished laptops waaronder de HP ProBook zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. In tegenstelling tot een tweedehands laptop is een refurbished laptop volledig gerenoveerd, gecontroleerd, gereinigd en voorzien van schone software-installatie. Onderdelen die niet goed functioneren worden gelijk vervangen. Pas wanneer de laptop volledig zonder mankementen door de test heen komt wordt deze aangeboden op de markt. Zo ben je altijd zeker van een laptop die 100% technisch in orde is!

Waar komen refurbished HP ProBooks vandaan?

Net als alle andere laptops zijn de HP ProBooks retour gekomen uit voornamelijk de zakelijke markt. Wanneer bedrijven bijvoorbeeld overstappen naar de nieuwste modellen of door een overschot aan laptops. Daarnaast komen er ook retouren van demo versies die in een winkel hebben gestaan als testmodel. Alle laptops die bij ons retour komen zijn maximaal 2 tot 3 jaar gebruikt. 

Wat zijn de voordelen van een HP ProBook?

De HP ProBook heeft veel weg van de HP EliteBook en heeft naast de stevige behuizing ook extra aandacht gekregen wat betreft veiligheid. Zo is de laptop bestand tegen een stoffige omgeving en is het toetsenbord morsbestendig. Daarnaast kun je gemakkelijk en veilig inloggen door een handige vingerafdruklezer. De HP ProBook is een perfect alternatief voor de EliteBook wanneer je graag kosten wilt besparen.

De verschillende HP ProBook varianten

In 2009 onthulde HP de eerste ProBook modellen. Deze HP ProBooks werden uitgebracht als ‘s werelds dunste performance laptop. Intussen heeft HP veel meer ProBook modellen uitgebracht die allemaal op het eerste model zijn doorontwikkeld. HP ProBooks zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met verschil in afmeting, processor, werkgeheugen en opslag. Voor iedere gebruiker een bijpassend model. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een HP ProBook?

Welke laptop het beste bij je past hangt af van het gebruikersdoel. HP ProBook focust zich vooral op de zakelijke gebruiker, maar ook daarbinnen is veel variatie. Zo kan het zijn dat je veel onderweg bent of gewoon iedere dag op het kantoor zit. Voor elke gebruikers heeft HP ProBook een geschikt model met zijn eigen specificaties.

Beeldscherm-afmeting

Ben je veel onderweg voor je werk? Wellicht is de 13 inch laptop een prettig formaat ProBook laptop. Doe je veel aan fotobewerking? Dan is het waarschijnlijk fijner om te werken met een groter formaat beeldscherm zoals de 15.6 inch. 

Processor

Een processor wordt ook wel het hart van de ProBook laptop genoemd. Hoe sneller een processor hoe meer berekeningen en aansturingen er per seconde verwerkt kunnen worden. Wanneer je zware programma’s gebruikt zoals 3D-programma’s of videobewerking wordt een minimale processor van i5 aangeraden.

Intern geheugen

Het intern geheugen, ook wel RAM-geheugen genoemd, draagt bij aan de snelheid en prestaties van de laptop. Dit is het kortetermijngeheugen van de laptop waar tijdelijk data wordt opgeslagen. Hierdoor is het mogelijk om gegevens snel in te laden op je ProBook en snel te wisselen tussen tabbladen. Gemiddeld ligt het werkgeheugen voor een normale gebruiker rond de 4 en 8 GB. Bij het gebruik van intensieve programma’s wordt er een intern geheugen van 8 of 16 GB aangeraden en bij professioneel gebruik gaat dit richting de 16 GB of zelfs 32 GB.

Refurbished HP ProBook kopen bij Cirres

Cirres is sinds 1998 de specialist op het gebied van refurbished laptops. Met een groot team aan professionals kunnen wij alle IT-kennis leveren waar jij naar op zoek bent. Wij kunnen een laptop geheel naar jouw wens maken. Zo is het mogelijk om extra geheugen toe te voegen aan een ProBook of een snelle SSD. Hierdoor is er altijd een ProBook die aan al jouw wensen voldoet!

Zo ben je altijd zeker van een laptop die 100% technisch in orde is!

 

Alle laptops zijn gecontroleerd en worden alleen als deze 100% technisch in orde zijn in originele verpakking op de markt gebracht. Wij leveren alle laptops met een goede garantie van 1 jaar. Deze kun je eventueel tegen een meerprijs verlengen. Zo ben je bij ons altijd zeker van een vertrouwde koop met een HP ProBook die uitstekend werkt.