HP Laptops

Met een marktaandeel van 21,2% in 2021 is HP de tweede leverancier (na Lenovo) van computer hardware in de wereld. Dit heeft HP verdient door een absoluut kwaliteitsproduct op de markt te brengen. HP brengt de volgende modellen op de markt:

Consumentenmodellen

HP Essential

Een instaplaptop die geschikt is voor simpelere taken zoals internetten en tekstverwerking. Een HP Essential laptop heeft een minder stevige, kunststof behuizing.

HP Pavilion

De HP Pavilion is beschikbaar met zwaardere processors en heeft een hoogwaardig IPS scherm.

HP Envy

Een robuuste laptop met een stalen behuizing, maar toch een lichtgewicht laptop die je makkelijk meeneemt. De Envy X360 series is een 2-in-1 apparaat: tablet en laptop.

HP Spectre

Een snelle, sterke laptop, extra dun met een strak ontwerp. De Spectre X360 series is een 2-in-1 apparaat: tablet en laptop.

Zakelijke modellen

HP ProBook

Een robuuste zakelijke laptop, met allerlei zakelijke features.

HP EliteBook

Het absolute topmodel van HP. Sterke, snelle laptops met een aluminium behuizing.

HP laptops kopen bij Cirres

Cirres koopt haar voorraad in bij zakelijke klanten, daarom bieden we bijna exclusief de zakelijke HP laptops modellen aan, zoals de ProBook en de EliteBook. Deze HP laptops zijn een paar jaar gebruikt door zakelijke klanten en kunnen, zeker na ons refurbish-proces, nog minstens 6 tot 8 jaar mee. Maar wat is refurbishen nou precies?

 

Wat is refurbishen?

Refurbishen betekent dat de kort gebruikte laptop wordt gereviseerd. In dit proces wordt de laptop door een van onze 40 IT experts onder handen genomen.

  • We maken de laptop van binnen en van buiten schoon.
  • Alle oude data die nog op de laptop staat wordt door middel van onze gecertificeerde Wipe-Drive software verwijderd.
  • De laatste (of hoogst mogelijke) versie van het besturingssysteem wordt geïnstalleerd.
  • De batterij wordt gecontroleerd. Als deze minder dan 80% van de maximale capaciteit scoort, vervangen we hem.
  • We checken de laptop op 50 punten. Is er iets kapot? Dan wordt het gerepareerd of vervangen. U ontvang altijd een testrapport bij uw aankoop.
  • We bepalen de kwaliteitsgradatie.

 

Kwaliteitsgradaties

Elke laptop krijgt van ons een kwaliteitsgradatie. Dit betekent dat we er een letter aan verbinden die aangeeft wat de staat is van het product. Zo weet u altijd wat u koopt. We hanteren 3 gradaties: A+, A en B.

Grade A+: Niet van nieuw te onderscheiden. Vaak zijn deze HP laptops weinig gebruikt. Het kunnen ook overjarige modellen zijn.

Grade A: Zo goed als nieuw. Er zijn lichte gebruikssporen zichtbaar.

Grade B: Gebruikt. Er zijn duidelijke gebruikssporen zichtbaar. Ook kan de laptop deukjes of beschadigingen hebben.

 

Ongeacht de gradatie zal iedere HP laptop goed werken.

Garantie op HP Laptops

We bieden standaard 12 maanden garantie op elke laptop. In overleg is dit uit te breiden naar 3 jaar. En bent u bij ontvangst toch niet tevreden over de staat van het product, neem dan contact op met uw accountmanager, dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

Interesse?

Heeft u interesse in HP laptops van Cirres? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dit kan telefonisch via 079 762 0200 of via e-mail (info@cirres.com).