De HP EliteDisplay E231 is een van de meest populaire monitoren van HP. Sinds de introductie van dit high end zakelijke beeldscherm, wordt het veel verkocht. En refurbished is het nu extra voordelig.

 

Geef uw zakelijke gebruikers het beeldscherm dat ze nodig hebben. De HP EliteDisplay E231 23” LED Backlit Monitor biedt uitstekende ergonomische instelbaarheid en handige connectiviteit in een eersteklas, energiezuinig ontwerp.

Verbeter uw beeld, verbeter uw connectiviteit

Breng uw werk tot leven met Full-HD resolutie. Dankzij het paneel met LED-achtergrondverlichting ziet u levendige tekst en afbeeldingen, terwijl de monitor dun en licht is en gemakkelijk op een bureau geplaatst kan worden.

 

Maak het u comfortabel met HP’s ultiem verstelbare ontwerp

Vind uw meest comfortabele werkpositie, zodat u lange tijd kunt doorwerken. Aanpasbare kantel-, hoogte- en draai-instellingen helpen u uw ideale positie te vinden.

 

Beheers uw milieu-impact

Verlaag het stroomverbruik en help uw kosten te verlagen met een intelligent, energiezuinig ontwerp dat ENERGY STAR®-, EPEAT® Gold- en TCO-certificeringen draagt.

De belangrijkste specificaties van de HP EliteDisplay E231 zijn:

 

Display diagonaal 58.4 cm (23″)
Display helderheid 250 cd/m²
Display resolutie 1920 x 1080 pixels
Aspect ratio 16:9
Response tijd 5 ms
HD type Full HD
Display technologie LED
Display oppervlakte Mat
Ondersteunde grafische resolutie 1920 x 1080 (HD 1080)
Kijkhoek 170°
Aantal kleuren 16.78 miljoen kleuren
Breedte (met standard) 544 mm
Diepte (met standard) 242 mm
Hoogte (met standaard) 469 mm
Gewicht 6,1 kg
Hoogte verstelling 15 cm
Aansluitingen D-Sub (VGA), Display port, DVI-D
Kabels Wordt geleverd inclusief videokabel en netsnoer.

 

Refurbished HP EliteDisplay E231

Het grote voordeel van een refurbished monitor is dat u een milieuvriendelijk, scherp geprijsd, kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt. Uw aankoop is milieuvriendelijk omdat u een kort gebruikte monitor koopt. 75-80% van de CO2 uitstoot van IT hardware komt voort uit de productiefase. Dat bespaart u dus door refurbished te kopen. Uw aankoop is scherp geprijsd omdat we altijd grote partijen opkopen. Dat betekent dat we u een scherpe prijs kunnen bieden. Ook is uw monitor van hoge kwaliteit omdat we een rigoureus proces hebben. We hebben 40 IT experts in dienst die elke monitor op de volgende punten controleert:

  • De monitor wordt van binnen en van buiten grondig schoongemaakt.
  • We checken of de monitor helemaal in orde is. Als er iets kapot is (zoals een poort) wordt deze gerepareerd of vervangen.
  • We beoordelen de monitor en bepalen of het een A+, A of B grade is.

 

Kwaliteitsgradaties

Om het voor de klant makkelijker te maken om te bepalen wat de staat is van het product, werken we met kwaliteitsgradaties. We onderscheiden de volgende gradaties:

A+ grade = Niet van nieuw te onderscheiden. De vorige eigenaar is zeer zuinig geweest op het product of het is een overjarig of demomodel.

A grade = Zo goed als nieuw. Er zijn lichte gebruikssporen zichtbaar.

B Grade = Gebruikt. Dit betekent dat er duidelijke gebruikssporen zichtbaar zijn en er kunnen ook kleine beschadigingen aan de monitor zijn.

 

Garantie

We bieden altijd 12 maanden garantie op onze monitoren. Dit is zelfs uit te breiden naar 3 jaar. Dat is in veel gevallen meer dan u krijgt als u een nieuwe monitor zou kopen.

 

Interesse?

Heeft u interesse in een HP EliteDisplay E231 (of een andere monitor)? Kijk dan op onze webshop of neem contact op met een van onze accountmanagers. Dat kan telefonisch (079 762 0200) of per e-mail (info@cirres.com).