HP EliteDesk refurbished

Naast de HP ProDesk serie is de HP EliteDesk een populaire desktop computer. Deze desktop pc’s zijn toonaangevend in kracht en prestaties en zijn perfect voor de zakelijke gebruiker. Deze EliteDesk draait op het besturingssysteem Windows.

Wat is een HP EliteDesk?

HP EliteDesk is een high-end desktopcomputer die vakkundige prestaties levert. Deze HP EliteDesks zijn de veiligste pc’s ter wereld en zijn gemakkelijk te beheren. Deze desktop pc’s draaien zonder dat prestaties verminderen of andere problemen meerdere applicaties tegelijkertijd. Ideaal voor de veeleisende gebruiker. Een HP EliteDesk heeft geen accu en moet met het stroom verbonden zijn om te kunnen werken. Hierdoor is de desktopcomputer geschikt voor gebruikers die op een vaste plek werken.

Wat zijn de voordelen van een refurbished HP EliteDesk?

Er zitten veel voordelen aan een refurbished HP EliteDesk. Vaak wordt refurbished verward met tweedehands. In tegenstelling tot tweedehands wordt een refurbished pc volledig gecontroleerd, gerenoveerd en gereinigd. Onderdelen die niet naar behoren werken worden gelijk vervangen. Zo ben je bij refurbished pc’s zeker van een goed functionerend product!

Gunstige prijs 

Wanneer je vast zit aan een bepaald budget is een refurbished HP EliteDesk een uitstekende keuze. Doordat refurbished desktops pc’s niet opnieuw zijn geproduceerd, wordt onder andere de HP EliteDesk een stuk goedkoper aangeboden.

Gecertificeerd en getest

Refurbished desktops waaronder de HP EliteDesk gaat eerst door een nauwkeurig inspectieproces waarop de pc op alle punten wordt getest. Pas wanneer een EliteDesk zonder problemen volledig door deze test komt, wordt de pc op de markt gebracht. 

Milieubewust

Een refurbished desktop computer is naast de gunstige prijs ook nog eens duurzaam. Door een desktop computer niet weg te gooien, maar er een nieuw leven in te blazen wordt er een bijdrage geleverd aan een beter en schoner milieu. Daarnaast heb je ook nog eens de pc die je graag wilt hebben. Een win-winsituatie dus! 

De verschillende HP EliteDesk varianten

De HP EliteDesk is er in verschillende series die allemaal geschikt zijn voor het gebruik op een vaste plek. Afhankelijk van je gebruikersdoel kun je bepalen welke computer bij jou past. Alle HP EliteDesk varianten draaien op het besturingssysteem Windows. Hierdoor heeft de EliteDesk een hoog gebruikersgemak. 

De HP EliteDesks verschillen in formaat en de ene serie heeft een iets ander uiterlijk. Wij verkopen verschillende EliteDesks van meerdere series waaronder de populaire HP EliteDesk 800. Dit aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe series. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een HP EliteDesk?

Om er achter te komen welke desktop computer je moet kiezen moet je het gebruikersdoel gaan bepalen. Bij het gebruik van zware programma’s, zoals programmeren, videobewerking of 3d bewerking wordt een pc aangeraden met een snellere hardware.

Bij de aanschaf van een pc moet je letten op een aantal belangrijke specificaties:

Processor

De snelheid van een processor wordt uitgedrukt in Intel Core. Bij het gebruik van intensieve programma’s wordt er een minimale processor van i5 aangeraden. Voor professioneel gebruik en maximaal resultaat kan je dit omhoog tillen naar i7. 

RAM-geheugen

RAM-geheugen is het kortetermijngeheugen van de pc waar tijdelijk data wordt opgeslagen. Hoe meer RAM-geheugen, hoe meer programma’s de computer tegelijkertijd kan draaien. Hierdoor is het mogelijk om gegevens snel in te laden en snel te switchen tussen tabbladen. Bij de gemiddelde gebruiker ligt het RAM-geheugen rond de 4 en 8 GB. Bij het gebruik van intensieve programma’s wordt er een werkgeheugen van 8 of 16 GB aangeraden. Bij professioneel gebruik gaat dit richting de 32 GB.

Opslagcapaciteit

Wanneer je voornamelijk tekstbestanden en foto’s gaat bewaren heb je aan 128-265 GB  voldoende. Heb je een ander gebruikersdoel voor ogen en wil je veel films, games en meer grote bestanden bewaren op je desktop computer? Dan kun je beter voor een hogere opslagcapaciteit gaan.

Waarom een refurbished HP EliteDesk aanschaffen bij Cirres?

Cirres is sinds 1998 de specialist op het gebied van refurbished desktop computers. Wij hebben dankzij een groot team aan experts op het gebied van IT. Zo hebben wij alle kennis in huis waar je naar op zoek bent. Alle desktop computers zijn gecontroleerd en 100% goedgekeurd door professionals en worden weer in originele verpakking zo goed als nieuw verkocht.

Op maat gemaakt

Soms is het lastig om een HP EliteDesk computer te vinden die geheel al je eisen voldoet. Wij kunnen een pc geheel naar wens maken. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van extra RAM-geheugen of een SSD in een pc. 

Garantie

Wij geven bij al ons apparatuur, waaronder de HP EliteDesk, een standaard garantietermijn van 1 jaar. Deze garantie is uit te breiden naar een langere periode tegen een mooie meerprijs. Zo ben je altijd verzekerd van een uitstekend werkende desktop van top kwaliteit!

Heb je vragen of interesse in een HP EliteDesk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een HP EliteDesk die bij jou past!