HP EliteBook refurbished

HP EliteBook is een van de populairste modellen onder de HP laptops. EliteBook heeft een mooie strakke en moderne uitstraling en zit vol met mogelijkheden. Deze laptop is verkrijgbaar in meerdere modellen waaronder de 830, 840 en 850. Elke variant is verkrijgbaar in een verschillend formaat.

Wat is een refurbished HP EliteBook?

Een refurbished HP EliteBook is een gereviseerde laptop die een tweede leven krijgt. De HP EliteBook zijn maximaal 2 tot 3 jaar gebruikt en gaan door een streng inspectieproces waarbij de laptops volledig gecontroleerd, gerenoveerd en gereinigd worden. Onderdelen die niet naar behoren werken worden gelijk vervangen. Zo ben je bij de aanschaf van een refurbished HP EliteBook altijd zeker van een zo goed als nieuwe laptop!

Gunstige prijs en milieubewust

Het grootste voordeel van het aanschaffen van een refurbished laptop is de gunstige prijs. Wanneer je budget voor het kopen van een nieuwe laptop niet zo hoog is, is een refurbished laptop een perfect alternatief. De prijzen zijn een stuk voordeliger en een refurbished laptop is door de volledige renovatie als nieuw. Ook is de aanschaf van een refurbished laptop een milieubewuste keuze aangezien er geen nieuwe laptop geproduceerd hoeft te worden. 

Wat zijn de voordelen van een HP EliteBook?

De HP EliteBook staat bekend om de goede beveiligingsoptie. Zo kan de EliteBook geopend worden met behulp van een vingerafdruklezer. Door deze functie kan er veilig worden  ingelogd en voorkom je dat andere gebruikers bij je bestanden kunnen. Bovendien heeft de HP EliteBook een dubbele beveiliging door een TPM chip. Hiermee kunnen bestanden versleuteld worden opgeslagen. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw bestanden veilig staan opgeslagen. 

De verschillende HP EliteBook varianten 

HP EliteBooks zijn er in verschillende modellen en formaten. Zo heeft de serie EliteBook 820 een schermdiagonaal van 12 inch, bij de EliteBook 840 is dit 14 inch en bij EliteBook 850 is dat 15,6 inch. Afhankelijk van het gebruikersdoel kies je een schermformaat dat bij jou past. 

Naast deze varianten is er ook nog een Elite X2 variant met touchscreen waarvan het scherm kan worden losgekoppeld van het toetsenbord zodat deze ook als tablet kan worden gebruikt.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een HP EliteBook?

Bij het aanschaffen van een HP EliteBook moet je bedenken waar je de laptop voor wilt gaan gebruiken. Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten.

Processor van een HP EliteBook (CPU)

Bij het gebruik van zware programma’s op een laptop is het van belang dat de laptop een hoge processor heeft. Maak je veel gebruik van intensieve programma’s voor het bewerken van foto’s of video’s of voor 3D-ontwerpen? Dan moet de laptop minimaal een i5-processor hebben en voor maximaal resultaat een i7.

RAM-geheugen

Het RAM-geheugen draagt bij aan de snelheid en prestaties van de laptop. Het is het kortetermijngeheugen van de laptop waar tijdelijk data wordt opgeslagen. Hierdoor is het mogelijk om gegevens snel in te laden en snel te switchen tussen tabbladen. Het werkgeheugen voor een gemiddelde gebruiker ligt rond de 4 en 8 GB. Bij het gebruik van intensieve programma’s wordt er een werkgeheugen van 8 of 16 GB aangeraden en bij professioneel gebruik gaat dit richting de 16 GB of 32 GB.

SSD

In vergelijking met een HDD in een laptop slaat een SSD de bestanden veel sneller op. Doordat een Solid State Drive een stuk kleiner en lichter is dan een Harde schijf zijn deze laptops ook een stuk compacter gebouwd en vaak lichter in gewicht.

Afmeting en gewicht

Ben je veel onderweg? Dan is een klein formaat laptop zoals een 12 of 13 inch laptop een fijn formaat om mee te nemen. Bij het gebruik van ontwerp programma’s is het prettiger om met een groter scherm te werken. De EliteBooks variëren in gewicht van 1,3 kg tot en met 2,8 kg.

Refurbished HP EliteBook kopen bij Cirres

Wij beschikken over een groot team aan expert op het gebied van IT. Hierdoor kunnen wij altijd de kennis leveren waar jij naar op zoek bent. Daarnaast kunnen wij de laptop geheel naar jouw wensen maken. Het toevoegen van extra RAM-geheugen of een SSD wij kunnen het allemaal!

Alle laptops zijn gecontroleerd en 100% goedgekeurd door professionals en worden weer in originele verpakking als nieuw verkocht. Wij leveren alle laptops met een goede garantie van 1 jaar. Deze kun je eventueel tegen een meerprijs verlengen.