Hewlett-Packard ken je ook als HP. Het is één van de grootste merken op het gebied van IT ter wereld. Het merk bestaat al sinds 1939 en biedt voor iedereen wel wat passends en daarmee ook op zakelijk gebied. Denk hierbij aan een snelle HP laptop of HP desktop waarmee jij gemakkelijk jouw werkzaamheden kunt doen. 

Refurbished HP laptop

Hewlett-Packard behoort tot de top drie computerleveranciers en daarmee zijn HP laptops ook zeker geschikt voor de zakelijke markt. Een refurbished laptop van HP zorgt ervoor dat je geld bespaard, maar ook een milieu bewuste keuze maakt. Deze laptops zijn betrouwbaar en gaan jarenlang mee. 

Waarom kiezen voor een HP laptop refurbished? 

Alle HP laptops die binnenkomen bij Cirres worden gecontroleerd. Tijdens het inspectieproces wordt de laptop gecontroleerd op 15 punten. Hierbij wordt de laptop van HP gerenoveerd, gereinigd en verkoopklaar gemaakt. De IT-experts van Cirres checken elk onderdeel. Werkt er iets niet naar behoren? Dan vervangen zij de onderdelen. Zo ontvang jij een laptop, van maximaal 2 tot 3 jaar oud, compleet als nieuw. Maar dit zijn zeker niet de enige voordelen. 

Voordelen van een refurbished HP laptop 

Een refurbished Hewlett-Packard laptop bestellen heeft verschillende voordelen, zoals duurzaamheid. Je geeft de laptop een tweede leven en voorkomt dat er te veel laptops worden geproduceerd. Daarnaast ben je kostenbesparend bezig. De refurbished laptops van HP worden tegen een scherpe prijs aangeboden en voelen aan als nieuw. Bovendien zijn ze volledig geüpdatet, grondig gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. 

Wij voeren al je wensen door in een HP refurbished laptop. Of het nu gaat om een snelle SSD of extra RAM-geheugen, wij kunnen de door jou gekozen refurbished HP laptop helemaal compleet maken. Zo heb jij voor een gereduceerde prijs een nieuwe HP laptop die voldoet aan al je wensen.

Maatwerk mogelijk voor een refurbished HP laptop

Tot slot is het grootste voordeel van refubished hp laptops dat maatwerk mogelijk is. Elke laptop is naar eigen wensen aan te passen. Vraag gerust een offerte aan of bel voor de mogelijkheden. 

Garantie

Elke refurbished laptop van HP wordt geleverd met een garantietermijn van 1 jaar. Voor een meerprijs is deze periode uit te breiden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken. 

Aanbod refurbished Hewlett-Packard Laptops 

Het aanbod refurbished HP laptops bij Cirres is breed. Grote kans dat je een passend model vind voor jouw werkzaamheden en eisen. 

HP ProBook 

Een HP ProBook wordt gezien als dé zakelijke laptop. Er is nagedacht over veiligheid en stevigheid. Hiermee ben je garant van veiligheid en de behuizing kan tegen een stootje. Ontdek hier alle refurbished HP ProBooks 

HP Elitebook 

Ook de HP Elitebook is gericht op de zakelijke gebruiker. De refurbished HP Elitebook staan ook bekent om hun veiligheid en stevige behuizing. Zo heb je extra beveiliging met een TPM chip. Deze module zorgt ervoor dat jij jouw bestanden versleuteld opslaat. Op zoek naar een 2-1 laptop van deze Elite serie? Bekijk dan de Elite refurbished HP touchscreen laptop.

HP ZBook

Werk je veel met 3D-, foto- of videobewerking programma’s? Dan past een HP Z Book goed bij jou. Een zakelijke laptop voor de gebruikers die zwaardere programma’s gebruiken. Zoals de HP ZBook 14, een sterke laptop met een hoge processor van i7 en videokaart. Hiermee kun je video’s bewerken of 3D-modellen ontwerpen zonder enige vertragingen, hoe fijn klinkt dat!?

Hewlett-Packard chromebook 

De Chromebooks van Hewlett-Packard draaien op een besturingssysteem van Google, Chrome OS. In tegenstellen tot andere HP laptops met Windows installeer je geen programma’s, maar werk je volledig vanuit Chrome met internetapplicaties. Chromebooks zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en populair is Chromebook HP 11 inch

Refurbished HP Desktops 

Een desktop voor zakelijk gebruik geeft andere eisen, dan een desktop voor privégebruik. De beveiliging, levensduur, duurzaamheid en de mogelijkheden zijn belangrijker dan ooit. Zakelijke desktop worden gebouwd om de beste prestaties te leveren. Duurzaamheid en levensduur zijn centraal zodat het voldoet aan jouw eisen. 

Een refurbished HP desktop kopen geeft de voordelen van een goede zakelijke desktop, maar tegen een zachte prijs. Ook voor de HP desktops gelden dezelfde strenge eisen als de refurbished laptops. Elke HP desktop wordt gecontroleerd en grondig geïnspecteerd. De IT-experts controleren alles en zorgen dat onderdelen die niet in orde zijn worden vervangen. Zo koop jij een desktop die geschikt is voor jouw doelen en zo goed als nieuw tegen een schappelijke prijs. 

Aanbod refurbished Hewlett-Packard desktops 

Het aanbod refurbished HP computer desktops is breed. Grote kans dat je een passend model vindt. Bovendien heb je natuurlijk de mogelijkheid om maatwerk toe te passen. Je kunt aangeven welke zaken je eventueel wilt toevoegen aan je desktop. 

Refurbished HP EliteDesk 

Snel en makkelijk aan het werk met de krachtige HP EliteDesk is eitje. Deze HP Elitedesks zijn ook verkrijgbaar in mini, zodat jij meer ruimte hebt op het bureau en meer ruimte hebt voor eventueel meer monitoren. Elke refurbished HP EliteDesk wordt grondig geïnspecteerd, zodat jij een computer ontvangt die zo goed is, als nieuw. 

Refurbished HP ProDesk 

De HP ProDesk is geen onbekenden in de zakelijke wereld. Het zijn betrouwbare pc’s, die gemakkelijk zijn in gebruik. Ook zijn ze vaak voorzien van de beste security om jouw data te beschermen. De HP ProDesk 400 en HP ProDesk 600 zijn een goed voorbeeld van deze betrouwbare lijn computers. Ook deze refurbished ProDesk worden grondig geïnspecteerd en zijn eventueel op maat te bestellen.