Hardware leveranciers

Er zijn veel hardware leveranciers op de markt, maar niet iedereen doet dit even slim. Welkom bij Cirres, de slimste IT hardware leverancier van de Benelux. Wij durven dat over onszelf te zeggen, omdat we het beste van 2 werelden combineren: bespaar geld en draag uw steentje bij aan een groenere wereld!

 

Bespaar geld op uw IT hardware

We zijn niet alleen hardware leverancier, we kopen wij ook grote partijen kort gebruikte IT hardware op. Dit wordt vervolgens door onze IT experts refurbished. Dat betekent dat het grondig wordt schoongemaakt en nagekeken. Daarnaast wordt de hardware gecontroleerd en gerepareerd of onderdelen worden vervangen waar nodig. De batterij (als die erin zit) wordt vervangen als deze niet meer aan onze normen voldoet (min 80%). Tevens vervangen we bij laptops de HDD schijf door een snellere SSD schijf. U ontvangt een testrapport bij uw aankoop, zodat u precies weet wat er aan uw hardware is gedaan.

 

Een groenere wereld

Het produceren van hardware kost enorm veel grondstoffen en water en levert veel CO2 uitstoot op. Een voorbeeld: het produceren van een nieuwe laptop levert 331 KG CO2 uitstoot op en kost 1200 KG grondstoffen en 190.000 liter water. Dat kunt u besparen door een kort gebruikte laptop (of andere IT hardware) een tweede leven te gunnen.

We bieden de volgende producten:

Hoe weet ik wat ik koop?

Tweedehands en refurbished heeft enige mate van onzekerheid, want hoe weet u wat de kwaliteit is van de producten. U zoekt dus een betrouwbare partij die kwaliteitsproducten levert. Een hardware leverancier die met duidelijke gradaties aangeeft wat de staat is van het product. Wij doen dat door de codering A+, A en B grade aan onze producten te geven.

Grade A+ is niet van nieuw te onderscheiden. Er kunnen zeer lichte gebruikssporen zijn, maar het product heeft geen diepe krassen of deuken in de behuizing.

Grade A is zo goed als nieuw. Er kunnen lichte gebruikssporen zichtbaar zijn.

Grade B is de laagste codering die we aanbieden. Er zitten zichtbare gebruikssporen op het product en er kunnen kleine deukje in de behuizing zitten.

 

Garantie

Als hardware leverancier bieden we natuurlijk garantie op onze producten. Standaard krijgt u 3 maanden garantie op networking apparatuur, uit te breiden naar 1 of 3 jaar. Op computing geven we 12 maanden garantie. Dit is ook uit te breiden naar 3 jaar.

 

Contact hardware leverancier Cirres

Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dat kan op nummer: 079 76 20200 of via e-mail: info@cirres.com.