Groothandel elektronica

Cirres is een groothandel elektronica in Zoetermeer. We verkopen zowel nieuwe als refurbished elektronica, zoals laptops, desktops, monitoren, tablets en netwerkapparatuur (denk aan servers, switches, routers en firewalls). We doen dit vanuit ons magazijn van 5.000 m2, waardoor we snel en uit voorraad veel producten kunnen leveren waar momenteel een tekort aan is in de markt.

Producten groothandel elektronica:

Refurbished producten

Als groothandel elektronica, kopen we kort gebruikte IT hardware in van bedrijven. We kopen meestal grote partijen in, wat ervoor zorgt dat we u scherpe prijzen kunnen bieden. En natuurlijk wordt alle apparatuur refurbished door onze 40 IT experts. Het volgende wordt gedaan:

  • De apparaten worden van binnen en van buiten goed schoongemaakt.
  • We controleren of alles werkt. Als er iets kapot is, wordt het gerepareerd of vervangen. We leveren geen kapotte hardware.
  • Zit er een batterij in het apparaat (zoals bij een laptop of tablet)? Dan testen we deze, en als hij onder 80% zit, wordt de batterij vervangen.
  • We wissen alle oude data die op het apparaat kan staan. Tevens installeren we de laatste, hoogst mogelijke software versie.

 

Kwaliteitsgradaties

We geven ook elk product een kwaliteitsgradatie. Dit kan zijn A+, A of B. Dit staat voor:

Grade A+ = Niet van nieuw te onderscheiden. Er kunnen zeer kleine gebruikssporen op het product zitten, maar het kan ook een overjarig model zijn dat nieuw in de doos zit.

Grade A = Zo goed als nieuw. Er zijn lichte gebruikssporen zichtbaar.

Grade B = gebruikt. Er zijn duidelijke gebruikssporen zichtbaar. Ook kan het zijn dat er kleine deukjes of beschadigingen in de behuizing zitten.

Een hogere grading, betekent ook een hogere prijs. Maar alle apparaten werken uitstekend.

Producten groothandel elektronica:

Milieuvriendelijk

Geef een kort gebruikt apparaat een tweede leven, bespaar geld en maak de wereld een stukje groener. Dat klinkt toch geweldig! Want door het kopen van refurbished hardware, hoeft er voor u geen nieuw apparaat te worden geproduceerd. Dat scheelt honderden kilo’s CO2 uitstoot en veel grondstoffen (kostbare mineralen) en water. Want maar liefst 85% van de CO2 footprint van IT hardware is afkomstig van het productieproces.

 

Garantie

Op alle apparaten geven we garantie. Dit is voor networkingapparatuur 3 maanden. Op de overige producten (zoals desktops, laptops, tablets en monitoren) bieden we standaard 12 maanden garantie. De garantie is altijd uit te breiden naar een maximum van 3 jaar.

 

Contact met groothandel elektronica Cirres

Meer weten over onze diensten en producten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers op nummer: 079 76 20200 of via e-mail: info@cirres.com.