Goedkope laptop

Een laptop is altijd een kleine investering. Maar het hoeft niet duur te zijn. U kunt een top of the line laptop kopen voor € 300 – € 400. Deze laptops waren nieuw rond € 1.400. Alleen zijn ze door de vorige eigenaar afgeschreven en vervangen door nieuwe laptops. Maar dat betekent niet dat de laptop geen waarde meer heeft. Het zijn namelijk zeer degelijke zakelijke laptops, met een sterke behuizing. Deze laptop kan na ons refurbish proces nog vele jaren mee.

 

Refurbish proces

We willen graag dat u een goedkope laptop koopt, maar ook dat uw collega’s er nog jaren plezier van hebben. Dat kan door ons refurbish proces. Dit is wat we doen:

  • De laptop wordt van binnen en van buiten grondig schoongemaakt.
  • De HDD wordt vervangen door een snellere SSD opslag.
  • Er wordt gekeken of alles nog werkt, zo niet dan wordt het gerepareerd of vervangen. Hier krijgt u een testrapport van.
  • De batterij wordt doorgemeten en als deze onder de 80% van de maximale capaciteit duikt, vervangen we hem.

Goedkope laptop aanbiedingen

dell-latitude-7280-i5

Dell Latitude 7280 i5

vanaf € 301

dell-latitude-e5250-i5

Dell Latitude E5250 i5

vanaf € 301

Lenovo ThinkPad X260 i5

Lenovo Thinkpad X260 i5

vanaf € 361

HP EliteBook 840 G3 i5

HP EliteBook 840 G3 i5

vanaf € 410

Kwaliteits gradaties

Tijdens het refurbish proces wordt gekeken wat de staat is van de laptop. Dit kan lopen van zo goed als nieuw tot enkele deukjes in de behuizing.

  • Grade A+ = zo goed als nieuw. Vaak zijn deze laptops overjarig maar nog niet gebruikt. Of de vorige gebruiker is enorm zuinig op het apparaat geweest.
  • Grade A = In keurige staat. Er zullen enkele lichte gebruikssporen zichtbaar zijn.
  • Grade B = gebruikt product. Er zijn duidelijke gebruikssporen zichtbaar en er kunnen enkele kleine deukjes in de laptop zitten.

Het maakt niet uit welke gradatie uw goedkope laptop heeft, het product zal altijd perfect werken.

 

Garantie op goedkope laptops

Door ons refurbish proces leveren we alleen hoge kwaliteit laptops. Zelfs als u gaat voor een goedkope laptop. Daarom geven we altijd 1 jaar garantie op al onze producten. En in overleg is dit uit te breiden naar 3 jaar.

Ook willen we graag dat u tevreden bent, dus als u uw nieuwe laptop(s) binnen krijgt en het bevalt niet, bel ons dan. We gaan op zoek naar een oplossing, of dit nou een andere laptop is of geld terug. Service is voor ons belangrijk.

 

Contact met Cirres

Vragen over de aanschaf van een goedkope laptop? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Dat kan op 079 762 0201 of info@cirres.com