Refurbished Dell

Dell is geen onbekende binnen de IT-wereld. Deze Amerikaanse fabrikant behoort to de grootsten en zijn ook marktleider in de Verenigde Staten. Ze produceren niet alleen laptops en desktops. Je kan ook terecht voor monitoren, software en werkstations. Hoewel dit merk vaak duurder uitvalt, dan concurrenten zoals HP, ontvang je ook desktops en laptops van topkwaliteit. 

Refurbished Dell laptop

Refurbished Dell laptops hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je bent garant van de beste functies en goede kwaliteit zodat jij altijd aan het werk kan. 

Waarom kiezen voor een refurbished Dell laptop?

Elke Dell laptop wordt volledig gecheckt op defecten en onderdelen die niet naar behoren werken worden gelijk vervangen. Daarnaast wordt er waar nodig extra werkgeheugen of een SSD toegevoegd. De refurbished laptops worden niet eerder verkocht tot deze 100% zijn goedgekeurd. Hierdoor ben je dus altijd verzekerd van een zo goed als nieuwe refurbished Dell laptop, zodat deze perfect functioneert. 

De voordelen van een refurbished Dell laptop

Wanneer je een laptop wilt gaan aanschaffen maar niet zo’n hoog budget hebt is een refurbished Dell laptop een goed alternatief. De laptops zijn volledig nagekeken door professionals en zijn zo goed als nieuw. Naast een gunstige prijs is een refurbished Dell laptop ook een milieubewuste keuze. Door de levensduur van Dell laptops te verlengen hoeven er minder nieuwe Dell laptops worden geproduceerd.

Soorten refurbished Dell laptops

Dell is een van de grootste merken in het aanbod. Het aanbod met refurbished laptops wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen. Er zijn verschillende series Dell laptops waaronder de Dell Latitude, Dell Precion en de Dell Chromebook. 

Dell Latitude

De Dell Latitude is een serie is geschikt voor mensen die de hele dag productief zijn, op welke plek dan ook. Het is de perfecte keuze voor het basisgebruik zoals internetten, teksten typen, mailen of andere Office programma’s. Een voorbeeld is het populaire model: Dell Latitude – E5470. Een perfecte Dell laptop voor onder andere zakelijk gebruik!

Dell Precion

Ben je van plan de laptop te gebruiken voor programmeren, het bewerken van video’s of gamen? Ga dan voor de sterkte Dell Precion serie. Deze laptops bevatten een grafische kaart met een GPU die de beeldopbouw berekent en ervoor zorgen dat de weergave van 3D-beelden worden versneld. Op deze manier heb je geen vervelende vertraging in de beelden tijdens je game. Deze serie heeft een hoge processor waardoor de laptop snel genoeg blijft voor de doelen waarvoor je de laptop wilt gaan gebruiken.

Dell Chromebook

De Dell Chromebook laptop is perfect voor het internetten, films kijken en games spelen via apps. Daarnaast is de laptop ook zeer geschikt voor het gebruik van de Microsoft Office programma’s. 

Waar moet je bij de aanschaf van een refurbished Dell laptop naar kijken?

Wanneer je een refurbished Dell laptop wilt gaan aanschaffen is het belangrijk om je gebruiksdoel in acht te nemen. Dus waar je de Dell laptop voor wilt gaan gebruiken.

Snelheid van de Dell laptop

Het is belangrijk om te kijken naar de snelheid van de Dell laptop. Hierbij wordt er gekeken naar 3 punten: RAM-geheugen, processor van de laptop en een SSD. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van zware programma’s worden op de laptop is het belangrijk dat het RAM-geheugen en de processor van de laptop hoog zijn. Verder slaat een SSD veel sneller data op dan een gewone harde schijf (HDD). Handig voor het gebruik van zware programma’s op de laptop.

Waarom een refurbished Dell laptop bij Cirres bestellen?

Cirres is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van refurbished laptops waaronder Dell laptops. Wij beschikken over een groot aantal experts op het gebied van Dell laptops en hebben alle technische kennis in huis waar jij naar op zoek bent. Van op- en verkoop van apparatuur tot het installeren van werkplekken. Wij kunnen het allemaal!

Wij kunnen een refurbished Dell laptop compleet maken naar al jouw wensen. Wanneer het nu gaat om een snelle SSD of extra RAM-geheugen, wij kunnen de door jou gekozen refurbished Dell laptop helemaal compleet maken. Zo ben jij zeker van een zeker zo goed als nieuwe Dell laptop voor een lage prijs!

Refurbished Dell Desktops 

Voor het grotere werk heb je natuurlijk een goede desktop nodig. Desktop van Dell staan bekend. Elke Dell desktop wordt gecontroleerd, zodat je een refurbished desktop ontvangt met de kwaliteit die je mag verwachten van Dell. 

Een refurbished Dell computer kopen 

Wanneer je een refurbished Dell computer bestelt, ontvang je een product dat zo goed als nieuw is. De computer wordt gecontroleerd door onze IT-experts. Zij vervangen onderdelen wanneer nodig en zorgen ervoor dat alles werkend is. Wil je graag nog bepaalde hardware toevoegen? Dat is mogelijk. Je kunt een maatwerk bestelling plaatsen bij Cirres. Zo ontvang jij de Dell pc die voldoet aan jouw eisen. 

Aanbod refurbished Dell pc’s 

Met het brede aanbod refurbished Dell pc’s vind je zeker een zakelijke computer voor jouw werkzaamheden. Met de refurbished Dell OptiPlex heb je een snelle pc. De desktop staat bekend om zijn intelligentie en snelle processor. Of ga voor de Dell Precision? Deze pc is perfect voor de zwaardere applicaties. Altijd krachtig, snel en betrouwbaar!