Dell Latitude refurbished laptop

De Dell Latitude laptops zijn de meest intelligente zakelijke pc’s ter wereld met geïntegreerde kunstmatige intelligentie. Deze serie laptops van Dell zijn geschikt voor mensen die de hele dag productief zijn, op welke plek dan ook. Latitude staat bekend om de hoge kwaliteit en de lange levensduur en is de perfecte keuze voor de veeleisende gebruiker.

Wat is een refurbished Dell Latitude?

Refurbished Dell Latitude laptops zijn bij zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker erg populair. Refurbished Dell Latitude laptops komen doorgaans uit de zakelijke markt wanneer bedrijven willen overstappen op de nieuwste apparatuur. Ook komen er retouren door overschotten aan voorraad of demo’s die als showmodel in een winkel hebben gestaan. Wij blazen weer nieuw leven in deze laptops door deze volledig te controleren, renoveren en reinigen. Hierdoor kunnen de laptops weer als nieuw worden aangeboden voor een gereduceerde prijs.

Gunstige prijs en duurzaam

Het belangrijkste voordeel van een refurbished Dell Latitude laptop is de prijs. Door te kiezen voor een refurbished Latitude laptop in plaats van een nieuwe laptop kun je gemakkelijk kosten besparen. Bovendien ben je bij refurbished zeker van een uitstekend werkende laptop. Ideaal wanneer je niet zo’n groot budget hebt voor de aanschaf van een laptop. 

Refurbished producten worden steeds populairder doordat er tegenwoordig meer wordt stil gestaan bij een duurzamer leven. Met een refurbished Latitude laptop 

Wat zijn de voordelen van een Dell Latitude?

Dell is een grote speler op de markt wat betreft laptops en heeft hardware van top kwaliteit. Het populaire model: Dell Latitude staat bekend om het compacte, lichtgewicht ontwerp. De stevige behuizing en drup-bestendige toetsenborden zorgen ervoor dat deze laptops wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast ben je met Dell Latitude verzekerd van hoog gebruiksgemak en een veilige opslag van bestanden. 

De verschillende Dell Latitude varianten 

De Dell serie Latitude zijn verkrijgbaar in diverse modellen waaronder de E5440, E5470 en de E7450. De modellen verschillen onder andere in schermgrootte, variërend van 12.5 tot 15.6 inch. Ben je veel onderweg? Wellicht is dan een kleiner schermformaat de juiste keuze. Hoef je de laptop nauwelijks te verplaatsen? Kies dan voor een groter scherm van bijvoorbeeld 15.6 inch. Bij het gebruik van zware programma’s heb je een hoge processor nodig van minimaal i5. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Dell Latitude?

Bij het aanschaffen van een Dell Latitude laptop zijn er aantal punten waar je rekening mee moet houden. Welke laptop het meest geschikt is hangt af van je gebruikersdoel. Hieronder de belangrijkste punten op een rijtje:

Schermmaat

De diagonale afmeting van je scherm wordt uitgedrukt in inch. Dell Latitudes zijn er in diverse formaten. Veel aan het werk tijdens het reizen? Dan past een klein formaat laptop zoals 12.5 inch goed bij je. Bewerk je regelmatig foto’s? Mogelijk werkt een groter scherm van 15.6 inch dan prettiger.

Opslag

Bij opslag is er keuze uit een HDD (harde schijf) of een SSD (Solid State Drive). Het grote verschil is dat een SSD de bestanden veel sneller opslaat dat een harde schijf. Door een compacte SSD kunnen Dell Latitude laptops kleiner worden ontworpen en zijn deze een stuk lichter dan laptops met een HDD. De opslagcapaciteit varieert van 128 GB tot 512 GB, deze keuze is afhankelijk van de hoeveelheid bestanden op de laptop. De gemiddelde gebruiker heeft een opslag van 256 GB. 

Prestaties

Alle Dell laptops, waaronder de serie Latitude, bevatten een betrouwbare processor van Intel. Bij de Latitude laptops is er keuze uit de hoge processors: i5 of i7. Bij het gebruik van zware programma’s zoals videobewerking of 3D-bewerking is een hoge processor van minimaal i5 belangrijk. Bij professioneel gebruik raden wij een processor i7 aan.

Refurbished Dell Latitude kopen bij Cirres

Wij hebben een groot team aan professionals op het gebied van IT. Met alle IT-kennis die wij in huis hebben kunnen wij je helpen bij de zoektocht naar een refurbished Dell Latitude laptop. Wij leveren maatwerk waardoor wij een Dell Latitude laptop geheel naar jouw wens kunnen maken. Het toevoegen van extra RAM-geheugen of een SSD is voor ons geen probleem. Heb je vragen of interesse in een product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste Dell Latitude laptop die bij jou past!

Alle laptops zijn gecontroleerd en 100% goedgekeurd door professionals en worden weer in originele verpakking als nieuw verkocht. Wij leveren alle laptops met een goede garantie van 1 jaar. Deze kun je eventueel tegen een meerprijs verlengen.