De slimste, zakelijke, IT-leverancier van de Benelux

Gecertificeerde Dataverwijdering/Data-wiping

Cirres verzorgt de afvoer, inventarisatie, asset registratie en dataverwijdering van afgeschreven ICT-apparatuur. Zijn er harde schijven, SSD’s of andere datadragers in uw bedrijf die moeten worden vernietigd? Cirres neemt dit compleet voor u uit handen. Wilt u meer zekerheid? Dan komen wij langs op locatie om uw datadragers daar te vernietigen.

Ook voor gecertificeerde data-wiping kunt u bij Cirres terecht. U ontvangt dan een certificaat dat garant staat dat vertrouwelijke gegevens en bestanden permanent van uw devices zijn vernietigd. Gecertificeerd wipen betekent wipen volgens bepaalde Europese en/of wereldwijde standaarden. Dit is geheel conform de nieuwe AVG Wetgeving etc. Dit is een zeer betrouwbare manier van data-wiping.

Minder risico’s bij gecertificeerde data-wiping door Cirres

De risico’s worden op deze manier verkleind, de kosten verlaagd en de stress wordt verminderd wat betreft de datadragers. Daarnaast is onze werkwijze ook nog eens milieubewust. Wanneer apparatuur niet opnieuw kan worden ingezet, hergebruikt of recyclet Cirres de onderdelen ervan. Wij gooien zo min mogelijk weg, wat minder belastend is voor het milieu.

Naast gecertificeerde data-wiping kunt u ook bij Cirres terecht voor refurbished IT-hardware. Denk hierbij aan printers, parts en servers. Benieuwd wat Cirres voor u kan betekenen op het gebied van data-wiping of andere diensten? Zorg ervoor dat uw data niet op straat komt te liggen en uw afgeschreven IT-hardware zo goed mogelijk hergebruikt wordt. Neem contact met ons op.

data-wiping

Wilt u meer weten over data-wiping? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds 1998 de slimste ICT leverancier van de Benelux!