Wilt u een computer kopen voor uw bedrijf? Kijk dan eens naar refurbished computers. Nee wacht, niet wegklikken, refurbished is namelijk geweldig! U krijgt een perfect werkend product met garantie, voor de prijs van een tweedehands. Refurbished kan kleine krasjes hebben, maar kan er ook als nieuw uitzien. Wie wil dat nou niet?

 

Computer kopen

Bij Cirres begrijpen we dat u uw geld liever uitgeeft aan uw kernactiviteiten. En computers zijn belangrijk, maar vaak niet onderdeel van uw kernactiviteit. Dus waarom dan een gloednieuwe computer kopen voor veel geld, terwijl de gebruiker alleen wat Office programma’s, internet en cloud applicaties gebruikt. Daarvoor is helemaal niet een peperdure, supersnelle desktop voor nodig.

Overweeg eens refurbished. Maar wat is dat nou eigenlijk, refurbished?

Wat is refurbished?

Refurbished betekent:

  • Het product is van binnen en van buiten helemaal schoongemaakt.
  • De computer is op 50 punten gecontroleerd. Alle poorten en uitgangen zijn getest. Als iets niet werkt, wordt het gerepareerd of vervangen en u krijgt altijd een testrapport waar in staat wat er met uw computer is gedaan.
  • De harde schijf van de computer wordt gewist en de laatste versie OS wordt geïnstalleerd.

Dell OptiPlex 7040

vanaf € 374

HP EliteDesk 800G2

vanaf € 349

HP ProDesk 400G3

vanaf € 349

Kwaliteitsgradaties

Alle partijen die refurbished bieden, hebben hier een gradatiesysteem voor. Dit kan een sterrensysteem zijn, maar ook een A, B, C systeem. Cirres heeft het laatste systeem. Onze gradaties heten Grade A+, Grade A en Grade B.

De betekenis hiervan is:

Grade A+ : Slechts geen tot zeer kleine gebruikssporen. Deze producten zijn zeer net behandeld door de vorige eigenaar of ze hebben nog geen eigenaar gehad, omdat via ze overjarig waren en een distributeur hun weg naar ons magazijn hebben gevonden.

Grade A: Kleine gebruikssporen, zoals kleine krassen op de behuizing.

Grade B: Duidelijke gebruikssporen. Er kunnen ook kleine deukjes in de behuizing zitten.

Werking: Alle computers werken perfect. De gradaties gaan over hoe het product eruit ziet. Een computer kopen bij Cirres is daarom een goede keuze.

 

Garantie

We testen elke computer op 50 punten. Dat wordt door een van onze 40 IT Experts gedaan. We hebben dus het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom geven we standaard 1 jaar garantie. Wilt u dit uitbreiden? Dan kan het verlengd worden tot 3 jaar. Zoveel garantie krijgt u bij de meeste computerleveranciers niet.

Daarnaast bieden we de garantie dat u tevreden bent over uw aankoop. Dat betekent dat als u de computers heeft ontvangen en om wat voor reden niet tevreden bent, we op zoek gaan naar een oplossing. Andere computers of geld terug. We willen dat u tevreden bent en vaker terugkomt bij Cirres.

 

Contact met Cirres

Computer kopen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Dat kan op 079 762 0201 of info@cirres.com