Refurbished Chromebook

Chromebook is ontwikkeld door Google. Het is hun aanval op de Windows laptops. Google heeft zijn eigen besturingssysteem ontwikkeld, namelijk ChromeOS. Dit besturingssysteem is gemakkelijk en snel! Het zijn perfecte laptops voor lichtgewicht gebruik en dus ook zeker voor de zakelijke wereld. Je neemt deze laptop gemakkelijk mee en kunt altijd aan de slag.

Waarom kiezen voor een refurbished Chromebook?

Chromebook staat bekend om een aantal voordelen. Namelijk het snelle opstarten, een goed beveiligd besturingssysteem en updates die nauwelijks tijd kosten. Het goed beveiligde besturingsysteem voorkomt virussen en spam. Zo is jouw data altijd veilig.

Een Chromebook heeft geen krachtige hardware nodig. Het werkt vrijwel volledig in de cloud. Hierdoor is de laptop goedkoop en lichtgewicht. Bovendien ook nog eens energiezuinig. De accu gaat ontzettend lang mee. Dus een lange werkdag buiten de deur? Geen probleem. Chromebook ondersteunt jou altijd.

Hoewel nieuwe Chromebooks zeker niet duur zijn, kan dit dus nog goedkoper en zo goed als nieuw, dankzij refurbished. Refurbished Chromebooks worden volledig gecontroleerd en zijn weer klaar voor langdurig gebruik.

Een refurbished Chromebook kopen bij Cirres

Wanneer je kiest voor refurbished ga je voor kwaliteit. Je ontvangt een product dat zo goed als nieuw is. Wanneer de Chromebook arriveert bij ons, wordt de laptop eerst gecontroleerd op allerlei punten door de IT experts van Cirres. De onderdelen van de Chromebook worden gecontroleerd en eventueel vervangen als deze niet voldoen aan de eisen. Daarnaast wordt de laptop volledig geüpdatet en grondig gereinigd.

Maatwerk mogelijk

Voor verschillende refurbished laptops is maatwerk mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Garantie

Elke refurbished Chromebook wordt geleverd met een garantietermijn van 1 jaar. Je kunt deze periode uitbreiden tegen een meerprijs.

Aanbod refurbished Chromebooks

Het aanbod Chromebooks is wisselend. Chromebook worden samen met HP, Acer, Lenovo en Asus ontwikkeld. Je hebt dus keuze uit verschillende refurbished Chromebooks, maar de garantie van een goed product.

Zakelijke refurbished Chromebooks aanschaffen

Wil jij graag voor het kantoor Chromebooks aanschaffen? Cirres helpt je graag met de aanschaf van een zakelijke laptop. De refurbished Chromebook worden eventueel zelfs op maat uitgeleverd. Neem contact op voor meer informatie. Uiteraard kunnen wij je ook helpen refurbished monitoren en andere laptop accessoires. Zo wordt de werkplek van iedereen snel compleet.