MacBook refurbished

Een nieuwe Apple MacBook kopen, maar zit je vast aan een bepaald budget? Dan is een refurbished laptop een uiterst goede keuze. In tegenstelling tot een tweedehands MacBook ben je bij een refurbished laptop altijd zeker van een goed functionerende laptop. Een refurbished laptop is als nieuw. 

Waarom een Refurbished laptop van Apple?

Kies je voor een refurbished Apple laptop? Dan zitten daar veel voordelen aan. Allereerst weet je zeker dat je een laptop aanschaft die naar behoren werkt zonder mankementen. Daarnaast is de prijs van een refurbished laptop gereviseerd, waardoor ook mensen met een lager budget een Apple MacBook kunnen aanschaffen. Refurbished Apple laptops zijn grondig gereinigd en zien er als nieuw uit! 

Het inspectieproces van een refurbished MacBook

Refurbished Apple laptops worden volledig gecontroleerd en gerenoveerd. Hierbij worden MacBooks secuur doorgetest op eventuele defecten. Waar nodig worden onderdelen vervangen. Daarna worden de Apple laptops volledig gereinigd en verkoopklaar gemaakt. De refurbished Apple MacBooks werken- en zien er weer uit als nieuw! Waarom zou je een nieuwe laptop aanschaffen als een refurbished MacBook even goed werkt én goedkoper is?!

Wat is het verschil tussen de MacBook Pro en de MacBook Air?

Wil je een refurbished Apple MacBook aanschaffen, maar twijfel je tussen een MacBook Pro en een MacBook Air? Deze keuze is afhankelijk van het gebruikersdoel van de laptop. 

Gewicht MacBook

De 2 type Apple MacBooks verschillen in gewicht. De MacBook Pro is over het algemeen iets zwaarder in gewicht dan de MacBook Air. Wanneer je met zware programma’s werkt, weegt het beetje meer gewicht niet op tegen de prestaties van deze MacBook Pro. Daarom heeft deze laptop ook een iets hogere prijsklasse.

Formaat en beeldscherm MacBook

Veel onderweg? Dan is een klein formaat laptop prettig om mee te werken. Afhankelijk van het gebruikersdoel van de laptop is een 13 inch MacBook Air of een 13 inch MacBook Pro een fijn formaat om mee te reizen. Deze Apple laptops gaan gemakkelijk overal mee naar toe. 

Werk je regelmatig met zwaardere programma’s en vind je een groter scherm prettiger werken? Kies dan voor het grotere model: Apple MacBook Pro 16 inch. De MacBook Pro edities hebben al sinds 2013 standaard een retina-scherm en de MacBook Air heeft dit vanaf 2018. Met een retina-scherm heeft de laptop een haarscherp display met prachtige heldere kleuren, dit maakt een groot verschil.

Accu MacBook

De accu van de MacBook Air gaat net wat langer mee doordat deze processor niet zulke hoge prestaties hoeft te leveren als de MacBook Pro. Bij elke laptop geldt: wanneer er zware programma’s worden gebruikt loopt de accu sneller leeg. Wel zijn er allerlei trucjes waardoor de accu van de Macbook net wat langer meegaat. 

Processor MacBook

Bij het gebruik van zware programma’s op de laptop voor 3D-bewerking en foto- of videobewerking is een hoge processor van belang. Minimaal een i5-processor en het liefst een i7. Bij het laden van deze programma’s heeft de MacBook Pro een extra voordeel door de hogere turbo-boost en kloksnelheid.

Prijs MacBook

Door de hogere processor en de videokaart is de MacBook Pro over het algemeen duurder. Wanneer je geen zware programma’s gebruikt is een MacBook Air een goede keuze voor een iets lagere prijs.

Refurbished Apple MacBook kopen bij Cirres

Sinds 1998 is Cirres de specialist op het gebied van refurbished laptops. Met een groot team aan specialisten hebben wij alle IT-kennis in huis. Heb je een refurbished Apple laptop op het oog maar wil je graag een hogere processor of een SSD eraan toevoegen? Wij kunnen een laptop naar al jouw wensen maken. 

Neem contact met ons op en wij helpen jou graag bij de zoektocht naar een perfecte laptop die aan al jouw wensen voldoet. Zo heb je al een top Apple laptop als nieuw voor een gereduceerde prijs.

Refurbished iMac 

Een iMac is all-in-one computer. Ieder jaar worden de computers van Apple weer verbeterd. Het beeldscherm en alles moet op-en-top zijn. Apple kenmerkt zich met design, maar ook compactheid en langdurig plezier. Daarom een is refurbished iMac zeker geen slecht idee. 

Kwaliteit dankzij Apple & Cirres 

De all-in-one pc’s van Apple zijn al van hoge kwaliteit en Cirres zorgt ervoor dat jouw iMac helemaal compleet is. De computer wordt gecontroleerd op allerlei punten om ervoor te zorgen zodat jij een veilige en kwalitatieve iMac ontvangt. De specialisten van Cirres checken alle onderdelen en vervangen eventueel beschadigde onderdelen. Bovendien wordt alles grondig gereinigd. Zo ontvang jij kwaliteit voor een lagere prijs. Ideaal voor kantoren! Bekijk hier alle refurbished iMacs.